Închide meniul

(P) Cele mai tari trenduri din pariurile sportive pentru 2021 de care trebuie să știi

Reclamă

Publicat: 8 octombrie 2021, 13:58

(P) Cele mai tari trenduri din pariurile sportive pentru 2021 de care trebuie să știi

Pixabay

În fiecare an, pariorii iau cu asalt casele de pariuri pentru câștiguri fabuloase. Urmărind aceste trenduri din 2021 vei avea avantajul unor pariuri mai informate și poți chiar trece la noul val de sporturi care au declanșat creșterea industriei. De la legalizarea pariurilor pe E-sporturi, la urmărirea în timp real a activității jucătorilor, avem toate bazele acoperite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E-sporturile devin vedeta anului și le poți găsi chiar aici la pariuri sportive online NetBet.

“Nebunia” E-sporturilor s-a declanșat din 2020, deși nu era o noțiune nouă aceasta a explodat în popularitate în ultimii doi ani. Prinzând avânt, E-sporturile chiar au avut încercări de a înlocui temporar mari evenimente sportive care au fost anulate în ultima perioada.

Acum putem spune că acest tip de sporturi au mult de oferit prin ele însele și pariurile pe E-sporturi sunt promovate mai mult ca niciodată. Numărul de spectatori crește vertiginos pe măsură ce tot mai mulți spectatori vor să parieze pe rezultate. Concurența între furnizorii de jocuri este acerbă și aceștia lansează permanent titluri noi și actualizări pentru jocurile existente în care adaugă funcții noi.

Printre jocurile E-sport de top în 2021 poți găsi :

Reclamă

LOL – League of Legends
COD: Warzone – Call of Duty
Fortnite
Apex Legends
CS-GO : Counter-Strike Global Offensive

Pentru moment Sporturile sunt în creștere și nu arată nici un semn de încetinire a ritmului. Mai mult de atât, se estimează că acest segment va atinge pragul de 1.3 miliarde de dolari în venituri din pariuri până în 2025.

Reclamă 4 / 0/3

Urmărirea în timp real a jucătorilor

Printre trendurile cele mai noi din lumea pariurilor se poate observa cu siguranță dezvoltarea sistemelor de urmărire a jucătorilor. Cu cât pariorii au mai multe informații, cu atât rezultatele pariurilor lor vor fi mai bune și din acest motiv s-a introdus urmărirea în timp real a activității fizice a jucătorilor. Dispozitivul de urmărire colectează datele din trackere de fitness pe care jucătorul le poartă asupra sa.

Casele de pariuri online implementează pariuri de tip last-minute

Pariorii au fost extrem de entuziasmați când au auzit că se implementează pariuri în ultimul moment. Fiecare are propria strategie de pariu care funcționează cel mai bine pentru ei, unii preferă să pună pariurile înainte de eveniment, alții în timpul sau în momentul când au o înțelegere mai bună asupra jocului. Din acest motiv un număr mare de case de pariuri sportive online vor să implementeze pariurile last-minute în platformele lor.

Este probabil să poți paria chiar cu câteva minute înainte de finalul meciului, un aspect foarte benefic pentru cei noi. Cu această inovație, vei avea destul timp să analizezi meciul, să procesezi toată informația și să faci alegerea corectă.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei și a implementării sale în industria jocurilor, un număr mare de trenduri noi își vor face apariția. În timp ce industria de pariuri sportive face tot posibilul să țină spectatorii captivați de evenimente, veniturile din pariuri vor asigura evoluția divertismentului în noua era tehnologică.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și