Închide meniul

(P) Cosmeticele „primăverii” care te fac fericită!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2021, 12:54

(P) Cosmeticele primăverii” care te fac fericită!

Antena 1

Cosmeticele „primăverii” care te fac fericită!

Fii „deschisă” pentru noutăți!
Acum ai nevoie de ceva nou care să se potrivească perfect rutinei tale zilnice, astfel încât pielea ta să capete culoare și să-și recapete elasticitatea! Cosmeticele de primăvară pentru piele sunt fundamental diferite de cele de iarnă, deoarece pielea trebuie să umple rezervele de vitamine pe care corpul le pierde în sezonul rece. Iarna, pielea avea nevoie de protecție împotriva înghețului, vântului, dar odată cu apariția căldurii – epiderma are nevoie de energie!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vremea caldă și însorită de primăvară nu s-a stabilizat încă, iar pielea suferă, încercând să se adapteze la condițiile meteorologice în schimbare, prin urmare, pot apărea iritații, roșeață și erupții cutanate.

Îngrijire specială a pielii
Iarna, pielea suferă foarte mult. Adesea, din cauza frigului și a vântului, se schimbă. Odată cu apariția zilelor calde de primăvară, nu numai natura se trezește, ci și pielea noastră! Se știe că secreția glandelor sebacee și sudoripare, precum și starea pielii, depind de fluctuațiile hormonale și de metabolism, care se schimbă ciclic pe tot parcursul anului. La începutul primăverii, îi vom acorda o atenție specială. Tratamentul la salonul de înfrumusețare, dar și o îngrijire atentă acasă, zi de zi, ar trebui să „renască” pielea. Produsele profesionale pot avea grijă de pielea noastră mult mai bine. Nu ratați crema de zi, crema de noapte, produsele de curățare a pielii, dar și crema conturului ochilor.

Apropo, este momentul să înlocuiți crema de iarnă „uleioasă” cu una mai ușoară cu SPF 15-20.

Chiar dacă sunteți convinsă că soarele „nu ustură”, nu ignorați produsele de protecție: soarele de primăvară este foarte activ, chiar dacă nu se face simțit. Este esențial să folosim SPF, nu numai în produse de îngrijire, dar și în cele folosite pentru crearea unui Makeup.
Înlocuiește exfoliantele cu seruri ușoare
În timpul fluctuațiilor de temperatură, pielea poate părea nesănătoasă, motiv pentru care este atât de tentant să folosești scruburi pentru o piele uniformă și radiantă. Ai grijă însă: exfolianții duri pot rupe bariera lipidică. O alternativă potrivită pentru acest sezon este masca iluminatoare sau serul cu acizi.

Reclamă

Un Makeup potrivit! 
Pentru că ne dorim schimbări, a venit timpul și pentru machiaje mai colorate. Include în trusa cosmetică culori vii cu nuanțe de flori și de iarbă verde. Astfel, vei ieși cu siguranță în evidență. 

Ai grijă de buze!
Buzele sunt foarte sensibile. Primăvara necesită o bună exfoliere, dar și un bun balsam pentru hidratare. Evită să ieși din casă fără protecție pentru buze. Apoi, balsamul cu consistență groasă, trebuie înlocuit cu luciu de buze sau ruj ușor cu efect de hidratare.

A ce miroase primăvara?
Alege un parfum care te va face să te bucuri de sosirea primăverii. Parfumul de primăvară este caracterizat de arome delicate, pure și proaspete. În aceste parfumuri veți găsi arome florale de: violetă, magnolie, iasomie, nufăr, frezie și bujor. 

Reclamă 4 / 0/3

Natura înflorește și este prietenoasă – ia un exemplu din aceasta și „dă culoare” primăverii!

Recomandări
  • Femeile trebuie să se concentreze mai mult pe îngrijirea pielii
  • Primăvara înseamnă schimbare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și