Închide meniul

(P) Criterii pentru alegerea jocului de păcănele care ți se potrivește

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2022, 14:42 / Actualizat: 9 iunie 2023, 20:15

Criterii pentru alegerea jocului de păcănele care ți se potrivește. Sunt mii de păcănele în cazinourile online. Cum să faci să le alegi pe cele care ți se potrivesc cel mai bine? Este cam greu să le iei la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ți-ar trebui un buget foarte mare, pentru că nu le găsești pe toate pe site-uri cu păcănele online gratis.

Criterii pentru alegerea jocului de păcănele care ți se potrivește

Platformele de jocuri de noroc îți dau o mână de ajutor prin împărțirea păcănelelor în mai multe secțiuni, în funcție de tematică, cum ar fi: Prinde și câștigă, Sloturi de vară, Sloturi de Crăciun, Clasice, Egiptene, Epice, Fructe, Muzică și film etc. Astfel, ai la dispoziție un prim filtru.

Apoi, unele cazinouri online au funcții de căutare performante, prin care poți lista jocurile după producător, Payout, linii de plată, funcții speciale, noi, populare, cu sau fără jackpoturi, cu Drops and Wins.

În principiu, dacă ai o idee cât de cât clară despre ce ți-ar plăcea să joci, atunci poți alcătui o „listă scurtă” a sloturilor apelând la criteriile de mai sus. Îți rămâne să alegi păcăneaua care te distrează cel mai mult și, în același timp, care îți oferă șansa de a obține unele câștiguri care completează experiența de joc. Îți recomandăm să ai în vedere următoarele elemente:

Reclamă

Miză

Trebuie să te raportezi mai întâi la buget. Din tematica preferată, alege sloturile pe care îți permiți să le joci cu banii din cont. În cazul în care ai la dispoziție numai 30 RON, nu este înțelept să joci o păcănea cu miza minimă de 1 RON. Cel mai probabil, vei rămâne fără bani cât ai clipi. Ideea este să poți juca minim 100 de rotiri din fondurile de care dispui. Nu poți miza spera că vei obține un câștig consistent din 30 de runde. Nu e imposibil, dar e nevoie de mult noroc.

Volatilitate

Cele mai multe recomandări referitoare la alegerea sloturilor vizează Payout-ul, dar un asemenea sfat este îndreptățit doar dacă faci o comparație între păcănelele offline și cele online. În general, sloturile din cazinourile de pe internet au RTP-uri apropiate (95% – 97%). În plus, valoarea ratei de câștig este asociată cu milioane de rotiri, deci este irelevantă pentru o sesiune de joc. Noi te sfătuim să acorzi o importanță mai mare volatilității, ce determină frecvența cu care sunt acordate câștigurile.

Poți opta pentru jocuri cu volatilitate ridicată dacă ai un buget mai mare, pentru că rotirile câștigătoare sunt mai rare, dar mai consistente. În situația în care ai un buget mai restrâns, optează pentru volatilitatea scăzută, corespondentă cu un risc mai scăzut de a epuiza bugetul repede.

Reclamă 4 / 0/3

Funcții speciale

Funcțiile speciale sunt cele care generează cele mai intense emoții, pentru că ele aduc de obicei cele mai mari câștiguri. E de nedescris sentimentul pe care îl ai când se opresc trei simboluri Scatter pe grilă și știi că ai câștigat o serie de rotiri gratuite cu simbol Wild expandabil, sau când declanșezi un joc bonus care îți poate aduce mii de fise. Alege slotul care îți oferă tot mai des astfel de emoții. Trece în plan secund dacă dai lovitura sau nu. Important este ce trăiești pe moment.

Versiune demo

Cea mai bună metodă de a testa volatilitatea și de a vedea cât de des se declanșează funcțiile speciale este să joci versiunea demo a sloturilor. Atunci când e să joci pe bani reali mergi direct la țintă. În plus, dacă păcănelele cu care te obișnuiești pot fi jucate și pe bani virtuali, nu va mai fi o problemă atât de mare dacă ți se va epuiza bugetul lunar. Te poți distra în continuare până la următoarea depunere. Nu alimenta contul cu mai mulți bani decât ți-ai propus în luna respectivă. Fii responsabil!

 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și