Închide meniul

(P) Cum asortați o brățară din aur sau o altă bijuterie cu o ținută sport casual

Antena Sport Publicat: 24 februarie 2022, 19:59

Reclamă

Femeile, care arată o predilecție mai mare pentru accesorii decât bărbații, preferă bijuteriile pentru a-și exprima stilul. Bijuteriile ajută și la bunăstarea spirituală a persoanei respective. Atunci când vă adaptați bijuteriile în funcție de ținută, cu siguranță vă simțiți extraordinar de bine. Mai mult, dacă le uitați, vă veți simți incomplet. De aceea, putem spune că bijuteriile au o mare contribuție la ținuta aleasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asortați inteligent bijuteriile cu ținutele sport casual

Puteți obține un aspect mai estetic și mai elegant folosind bijuterii speciale pentru îmbrăcămintea sport. Bijuteriile, care sunt alegerea celor care preferă atât confortul, cât și eleganța, pot consta din mai multe piese. Important este că oferă integritate ținutei și reflectă stilul personal. Este posibil ca bijuteriile, care se numără printre cele mai personale obiecte, să fie uneori realizate din metale prețioase sau să dețină pietre prețioase.

Oricare ar fi preferința dumneavoastră, pentru o combinație bună, ar trebui să faceți o alegere compatibilă cu hainele sport. Atunci când alegeți bijuterii, trebuie mai întâi să vă gândiți la propriul stil. Puteți să vă etalați stilul tău chiar și în hainele sport. Poți arăta acest lucru cu mici detalii ale bijuteriilor, care să nu încarce prea tare ținută sport.

Modele de bijuterii care pot fi folosite zilnic

Indiferent de cât de mult sau de puțin ieșiți din casă, vreți mereu să arătați bine, îngrijită atât în ceea ce privește hainele, cât și accesoriile. Există câteva bijuterii, unele chiar foarte prețioase, pe care le puteți purta discret, la cele mai casual sau sport ținute. Iată câteva modele de bijuterii pe care le puteți purta zilnic, indiferent de ținuta aleasă.

-Bijuterii cu perle (brățară, cercei);

Reclamă

Bratara din aur tenis cu diamante;

-Brățară cu charmuri;

-Brățări cu pietre semiprețioase și brățări din piele;

Reclamă 4 / 0/3

-Cercei cu diamante, pe lobul urechii;

-Colier fin punct de lumina.

Puteți folosi oricare dintre aceste tipuri de bijuterii și le puteți folosi pe cele care vi se potrivesc cel mai bine. Desigur, este important să aveți o combinație potrivită ținutei pe care vreți să o purtați. În plus, ar trebui să acordați atenție armoniei culorilor. Adaptarea îmbrăcămintei sport casual la o utilizare zilnică și faptul că unele modele sunt destul de stilate schimbă puțin modul de utilizare.

Cum pot fi folosite bijuteriile elegante în viața de zi cu zi?

Dintre bijuterii se remarcă modelele foarte stilate în care sunt folosite pietre și metale prețioase. În utilizarea zilnică, poate fi necesar să faceți o alegere în favoarea simplității pentru a le folosi. Nu trebuie să uitați că bijuteriile mari și ostentative și modelele cu multe pietre vor provoca un aspect exagerat în utilizarea zilnică.

Dacă doriți să folosiți pietre în bijuterii care sunt atât elegante, cât și simple, ar trebui să alegeți modele mai minimaliste. De aceea, brățara de aur tenis va fi întotdeauna preferată tuturor. Poate fi adaptată oricărei ținute. Să nu uităm că însuși numele acesteia este dat de popularul sport și a fost etalată pentru prima dată de o sportivă pe terenul de joc. În plus, puteți să ieșiți din linia clasică și să obțineți un aspect simplu folosind bijuterii cu detalii foarte stilate, dar nu ostentative.

Dacă coafura pe care o veți alege este un coc dezordonat, puteți să alegeți cercei simpli cu diamante și să fiți și stilată în același timp. Dacă preferințele sunt legate de tonuri mai deschise, puteți folosi culoarea aurie. Armonia culorii aurii cu hainele de zi de culoare albă oferă un aspect foarte elegant. Puteți alege și brățări din piele sau din diferite alte materiale și să câștigați mai multă simplitate.

Care sunt bijuteriile folosite zilnic?

Dintre accesoriile folosite zilnic, bijuteriile ocupă primul loc. Este o alegere care va adăuga eleganță chiar și celei mai simple ținute. Există multe alternative atunci când vorbim de bijuterii. Dacă vă simțiți puțin confuză, va arătăm ce fel de bijuterii pot fi purtate zilnic. Astfel, zi de zi, puteți purta:

Reclamă

-Brăţară;

Cercei;

-Colier fin;

-Inel;

-Piercing.

Dintre modelele de bijuterii pentru femei, cerceii sunt indispensabili pentru femei. Printre cercei, există variante cu pietre și metale prețioase, precum și alternative care oferă un aspect natural, precum cerceii cu pene. După cercei, următoarea bijuterie pe care o purtăm zilnic este inelul, mai ales dacă vorbim de inelul de logodnă sau verighetă. Apoi brățara – multe femei poartă brățări indiferent de ocazie.

Accesorii din piele și pietre semiprețioase

Modelele de accesorii utilizate zilnic, realizate cu pietre naturale, oferă o utilizare specială pentru toate anotimpurile. Pietrele naturale și bijuteriile realizate manual concepute din materiale naturale sunt ideale pentru utilizarea zilnică. Ar trebui să fiți atentă la detalii, de la stilul ținutei pe care o veți purta zilnic până la anotimpul în care vă aflați. Până și lacurile de unghii pe care le aplicați se numără printre detaliile care vor întări aspectul bijuteriilor.

Bijuterii cu lanțuri

Utilizarea lanțurilor este una din alegerile care nu se demodează niciodată. Bijuteriile din aur, care anterior nu erau preferate pentru ținutele zilnice, sunt folosite din abundență în acest an. Desigur, toată lumea știe că argintul se potrivește utilizării zilnice. Bijuteriile din aur alb, pe de altă parte, sunt destul de simple și reflectă cea mai plăcută formă de aur. Brățările și colierele cu lanț sunt printre cele mai folosite bijuterii. Modelele care constau din mai multe lanțuri sunt atât atrăgătoare și oferă un aspect elegant.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și