Închide meniul

(P) Cum poți să iei un împrumut dacă ai fost raportat la Biroul de Credit

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2022, 16:26 / Actualizat: 26 ianuarie 2024, 23:31

(P) Cum poți să iei un împrumut dacă ai fost raportat la Biroul de Credit

Cum poți să iei un împrumut dacă ai fost raportat la Biroul de Credit

Cum poți să iei un împrumut dacă ai fost raportat la Biroul de Credit

Cum poți să iei un împrumut dacă ai fost raportat la Biroul de Credit. După cum ai putut observa, băncile pun mare preț pe istoricul de plată. Cu alte cuvinte, dacă ai fost raportat la Biroul de Credit, șansele tale de a accesa un credit de nevoi personale scad considerabil. Totuși, ce poți face în situația în care ai nevoie de bani pentru o situație neprevăzută? Un împrumut nebancar poate fi răspunsul pe care îl cauți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un credit rapid sau un credit urgent online presupune o finanțare mai mică în comparație cu împrumutul pe care îl poți obține de la bănci, însă te poate ajuta să îți rezolvi problemele care nu suportă amânare. Astfel, când nu dispui de resursele necesare pentru rezolvarea unei situații neprevăzute, poți lua în calcul un credit nebancar de la un IFN precum Hora Credit.

În general, cele mai multe IFN-uri acordă credite urgente online de până la 4.000 de lei, însă există, pe piața nebancară, și oferte mai consistente, care ajung și la 10.000 de lei sau chiar la 20.000 de lei. În funcție de politica fiecărui creditor, perioada de rambursare poate fi de doar câteva săptămâni sau se poate ridica până la cel mult 24 de luni.

Cum poți să iei un împrumut dacă ai fost raportat la Biroul de Credit. Ce condiții trebuie să îndeplinești

Față de bănci, instituțiile financiare nebancare stabilesc condiții de creditare mult mai relaxate. Drept urmare, dacă figurezi ca rău-platnic, fiind raportat la Biroul de Credit din cauza unor restanțe la plata altui împrumut, nu înseamnă că nu ai șanse să primești finanțarea dorită. În astfel de situații, unele IFN-uri verifică suplimentar situația ta financiară, însă sunt dispuse să te accepte în rândul clienților.

Pentru a primi un credit urgent online sau un credit rapid, IFN-urile te consideră eligibil dacă:
• Ai cetățenie română;
• Ai împlinit vârsta majoratului;
• Obții anumite venituri lunare, chiar și sub nivelul salariului minim pe economie;
• Lucrezi de cel puțin 1 lună la actualul job, inclusiv în baza unui contract de muncă încheiat pe o perioadă determinată;
• Deții un număr de telefon și o adresă de mail personală;
• Ai un cont bancar, în care să poți primi împrumutul de la IFN.

Reclamă

Cum soliciți împrumutul

Accesarea unui credit urgent online nu implică niciun drum. Ai nevoie doar de un telefon, o tabletă sau un calculator care să aibă conexiune la internet, întrucât te vei „muta” pe site-ul IFN-ului, unde se desfășoară și procesul de aplicare. Vei avea de completat un formular pentru solicitarea împrumutului și va mai trebui să trimiți o fotografie a actului tău de identitate și, dacă este cazul, și un extras de cont bancar din luna anterioară. În general, aprobarea împrumutului durează, în medie, aproximativ 2 ore, după care banii îți vor fi virați în contul bancar.

Unele IFN-uri au program de lucru 24/7, ceea ce înseamnă că poți primi creditul chiar și în weekenduri sau în zilele de sărbătoare legală, când, de exemplu, băncile sunt închise.

Informează-te despre costuri!

Înainte de a aplica pentru un împrumut nebancar este important să compari mai multe oferte de finanțare disponibile pe piața nebancară. Astfel, vei avea siguranța unei decizii bune.
Când analizezi ofertele de împrumuturi, ține cont de câteva criterii simple:

Reclamă 4 / 0/3

1. Verifică nivelul dobânzilor. De regulă, costurile unui credit rapid/credit urgent online sunt mai ridicate decât ale împrumuturilor de nevoi personale de la bancă. Însă, existe și IFN-uri care „taie” la 0 dobânda fie la primul credit, fie în prima lună de contract. Mare atenție! Dacă accesezi o astfel de ofertă și nu plătești ratele ta timp, efectele asupra buzunarului tău vor fi usturătoare, întrucât DAE poate trece și de 7.000%.

2. Optează pentru un credit rapid sau un credit urgent online cu un nivel DAE (Dobânda Anuală Efectivă) cât mai mic.

3. Pune în balanță toate costurile, inclusiv comisioanele și dobânzile penalizatoare, fiind în avantajul tău să alegi o soluție de creditare cu mai puține comisioane.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și