Închide meniul

(P) Cum să alegi mărimea potrivită a încălțămintei pentru copii

Publicat: 3 mai 2023, 15:30 / Actualizat: 29 mai 2023, 19:17

Reclamă

Cum să alegi mărimea potrivită a încălțămintei pentru copii. Alegerea corectă a mărimii pantofilor pentru copii este la fel de importantă ca și alegerea unui pantof bun pentru dezvoltarea corectă a picioarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să alegi mărimea potrivită a încălțămintei pentru copii

Punem foarte mult accent pe încălțămintea pentru copii și care sunt cele mai potrivite pentru fiecare etapă de creștere, dar trebuie să acordăm multă atenție și alegerii corecte a mărimii și modificărilor numărului, conform https://intrend.ro/77-incaltaminte-copii.

Picioarele copiilor sunt în continuă creștere, mai ales în primii ani, așa că trebuie să fim conștienți de mărimile lor de pantofi și să evităm consecințele negative, atât din cauza unui pantof mic, cât și a celui mare. Ținând cont de faptul că fiecare copil crește într-un ritm diferit, iar schimbările de mărime sunt de obicei aproximative, descoperă cum să alegi mărimea potrivită a pantofilor pentru copii și cum poți schimba degajarea de la un tip de pantof la altul.

Importanța alegerii mărimii potrivite a pantofilor pentru copii

Pantofii pentru copii, pe langa faptul ca sunt complementul necesar pentru a putea merge, a proteja de sol si a se incalzi iarna, trebuie sa fie ca o alta parte a corpului iar marimea gresita a unui pantof poate influenta negativ acest lucru.

Atunci când cumpărați pantofi noi pentru copii, aceștia ar trebui să fie largi, referindu-se la largi aproximativ între jumătate de centimetru și un centimetru, deși vom vedea că în funcție de vârstă, stadiul de creștere și tipul de pantof, aceasta se va modifica. Deoarece această măsurătoare aproximativă este corectă, trebuie să verificăm periodic creșterea picioarelor înainte ca pantoful să devină prea mic.
Cea mai mare frică pe care o au oamenii de obicei este că un pantof este mic și nu ne dăm seama din cauza elasticității degetelor de la picioare, pantofii mici fiind cea mai frecventă cauză a tulburărilor de creștere.

Reclamă
Reclamă 4

Nealegerea încălțămintei potrivite pentru un copil care începe să meargă sau de orice vârstă poate influența negativ sănătatea picioarelor acestora. Cumpărarea pantofilor mari îl va împiedica pe un copil de orice vârstă nu merge bine, își târăște picioarele sau nu face pași corecți. Piciorul din interiorul pantofului trebuie să fie în siguranță, nu poate „dansa”.

Sfaturi pentru a alege mărimea potrivită

Ținând cont de modificările mărimii copiilor și de consecințele nealegerii mărimii potrivite pentru încălțămintea pentru copii, vă vom face foarte ușor să găsiți mărimea potrivită.

• Mergeți întotdeauna la un magazin specializat de încălțăminte pentru copii și dacă este posibil cu copilul să încercați pantofii. Potrivit producătorilor, dimensiunile fiecărei mărimi pot varia.
• Cel mai bine este să încercați pantofii cu șosetetele pe care le vor purta în mod normal cu acei pantofi.
• Ultima oră a după-amiezii este cea mai bună pentru a merge să cumperi niște pantofi. Picioarele sunt mai dilatate decât în ​​restul zilei și este atunci când se vede cel mai bine dimensiunea potrivită.
• Testați întotdeauna ambele picioare, deoarece poate exista o diferență de dimensiune de la un picior la altul și, în multe cazuri, destul de considerabilă, deoarece un picior crește înaintea celuilalt.
• Dacă aveți de gând să cumpărați pantofi pentru copii dintr-un magazin fizic, funcționarul vă va ajuta să alegeți mărimea corectă, dar atunci când ați cumpărat pantofi online ar trebui să verificați mărimea cu o marjă de un deget între contrafortul pantofului și călcâiul pantofului, dar întotdeauna cu pantoful deschis.
• Dacă urmează să cumperi pantofii dintr-un magazin fizic dar fără copil, este indicat să îi trasezi conturul piciorului pentru a alege cea mai potrivită marime pentru încălțămintea pentru copii urmând același ghid de mai sus.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

8:56

Sârbii au făcut scandal după eliminarea de la EURO 2024: „Nu meritam să fim jefuiţi! Ruşine”

8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și