Închide meniul

(P) Cumpără cabine de pază de la Cabine-containere.ro pentru siguranţa firmei tale!

Antena Sport Publicat: 27 mai 2021, 13:50

(P) Cumpără cabine de pază de la Cabine-containere.ro pentru siguranţa firmei tale!

cabine-containere.ro

cabine-containere.ro

  • Cumpără cabine de pază de la Cabine-containere.ro
  • Avantajele cabinelor din fibră de sticlă

Punctele de lucru al agenților de securitate sunt, de cele mai multe ori, acele cabine de pază pe care le-ai observat cu siguranță chiar și la o simplă trecere prin zona respectivă. În majoritatea cazurilor, cabinele de pază sunt amplasate aproape de ușa/poarta de acces a firmei, în parcare sau în alte puncte strategice, iar agenții de pază trebuie să îndeplinească și alte sarcini, nu doar să supravegheze cu maximum de atenție zona. Astfel, aceștia permit sau, dimpotrivă, interzic accesul în clădire sau parcare a persoanelor neatorizate, trec în registru datele personale ale celor care intră în respectiva zonă și multe altele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bune condiții

La prima vedere, o cabină de pază pare destul de incomodă, friguroasă pe timp de iarnă, și de aceea nu de puține ori probabil că i-ai compătimit pe agenții de pază. De fapt, lucrurile nu sunt chiar așa, și dacă se apelează la o firmă profesionistă care se ocupă cu construirea de cabine de pază și containere, cum este și https://www.cabine-containere.ro/cabine-de-paza.php, atunci condițiile de lucru sunt dintre cele mai bune. Pe timpul iernii nu sunt friguroase și chiar pot fi dotate cu prize de curent sau întrerupătoare, pentru că de multe ori aici se găsesc numeroase cabluri și instalații care permit supravegherea video o zonei.

Scopul a rămas același, designul s-a modificat

Cabinele de pază nu sunt o noutate, ele funcționează chiar de la sfârșitul secolului al XIX-lea. Cu toate acestea, chiar dacă scopul lor a rămas același, funcționalitatea și design-ul au fost mult îmbunătățite. Este și normal dacă ne gândim că lumea a evoluat. Nici nu este de mirare că în afară de a angaja personal înalt calificat, se acordă importanța cuvenită și facilităților pe care acesta le are pentru a-și desfășura în cele mai bune condiții activitatea.
Deja nu ar trebui să ne mai mire dacă avem de a face cu dotări de ultimă generație în materie de securitate, dar și confort pentru cei care lucrează aici.

Reclamă

Cabina de pază din fibră de sticlă

La ora actuală, cabina de pază fabricată din fibră de sticlă a devenit aproape o normalitate, și este amplasată la intrarea unei instituții, nu doar ca punct de control, ci și pentru siguranța ridicată. Dacă și tu apelezi la o astfel de soluție pentru a asigura paza proprietății, parcării și a angajaților, cu siguranță aceștia din urmă se vor simți mai în siguranță.

Avantajele cabinelor din fibră de sticlă

Principalul avantaj al unei cabine din fibră de sticlă este cel că avem de a face cu o clădire modulară pre-asamblată, care poate fi mutată în funcție de preferințe sau de necesități.
Spre deosebire de alte spații care pot fi construite drept punct de lucru pentru agenții de pază sau de securitate, o cabină realizată din fibră de sticlă este ușor de asamblat și de montat, astfel încât poate fi folosită aproape imediat.

Reclamă

Cât costă o cabină de pază?

Cu siguranță ești conștient de avantajele unei cabine de pază și vrei să instalezi una și pentru firma ta, dar nu știi la ce valoare s-ar ridica această investiție. Aici nu avem un răspuns universal valabil, pentru că aceste costuri ar depinde de destinația finală, câți oameni o vor folosi, dar și materialele din care este confecționată. Da, avem de a face cu fibră de sticlă, dar și aici diferă calitatea.

Securitate înainte de toate

Cabinele de pază au fost gândite atât pentru siguranța agenților care se ocupă de paza clădirii, parcării, instituției, dar și pentru securitatea bunurilor și a celor care lucrează în respectivele spații. Angajații tăi vor fi mult mai liniștiți știind că este cineva care se preocupă de siguranța lor, așa că și productivitatea va fi mult mai bună.
De fapt, în momentul în care observăm o cabină de pază modulară, din fibră de sticlă, este semnul că cei care dețin frâiele respectivului spațiu/afaceri sunt buni profesioniști, și care nu lasă nimic la voia întâmplării.

Perfecte pentru clădirile mari

Când avem de a face cu corpuri de clădire mari, cu mulți angajați, se impune inclusiv o monitorizare video a persoanelor care intră sau ies din instituție, a celor care vin la o întâlnire de afaceri, la un interviu de angajare, etc. Cu atât mai mult cu cât cabinele de pază sunt amplasate pentru a asigura siguranța angajaților sau a bunurilor aflate pe anumite șantiere de construcții. Dar nu numai cele referitoare la pază și securitate au legătură cu aceste cabine de pază.

Reclamă 4 / 0/3

Acestea pot fi amplasate în parcuri sau în zonele unde se află multe monumente istorice, de unde cei interesați pot afla informațiile de care au nevoie, sau pot beneficia de servicii de prim ajutor, în caz de nevoie.

De asemenea, o cabină de pază modulară realizată din fibră de stilă poate funcționa și drept o casă de bilete într-un muzeu sau la un concert în aer liber. Cu siguranță există și multe avantaje ale acestor cabine de pază, pe care te invităm să le descoperi și tu!

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile