Închide meniul

(P) Doar pentru femei care vor să fie independente, accesați site-ul oficial Prime Studios București

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2022, 14:40

 • Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 sunt live în AntenaPLAY, în perioada 5-10 decembrie
 • Nu mai este un secret pentru nimeni că în ultimii ani tot mai multe femei își iau viața în propriile mâini, propunându-și să devină independente financiar. Indiferent dacă au sau nu un partener, ele țintesc mai sus pentru a nu fi nevoite să depindă de acesta.

  ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

  Dacă și tu te consideri o persoană ambițioasă care nu se mulțumește cu salariul minim pe economie, iată ce ai putea să faci nu doar pentru o stabilitate financiară garantată, ci și pentru a-ți îndeplini visurile. Te tentează? Atunci continuă să citești.

  Model de videochat, o meserie ca oricare alta

  Prejudecățile și falsele pudori nu îți mai au rostul, deoarece a fi model de videochat este un job legal, cu carte de muncă garantată. Dar, spre deosebire de un job obișnuit, aici primești și bonusuri care să te stimuleze să îți faci meseria cu pasiune. Aici este diferența. Pentru că dacă accesezi site-ul oficial Prime Studios Bucuresti vei pătrunde într-o lume pe care doar ți-ai imaginat-o. Iar de aici, visele tale îndrăznețe pot prinde contur așa cum îți dorești.

  Reclamă

  Pe lângă câștigul minim garantat, sprijinul echipei și trainingurile oferite te vor face să ai încredere din ce în ce mai mare în persoana ta.

  Experiența anterioară nu este necesară dar este binevenită

  Te poți întreba, firește, dacă este nevoie de experiență în domeniu sau dacă trebuie să cunoști o limbă de circulație internațională. O experiență ar fi binevenită, dar nu este obligatorie. Echipa de la Prime Studios pune mare preț pe trainingul simplu, dar consistent pe care îl vor oferi noilor modele ca acestea să găsească suportul emoțional necesar începerii unui nou job.

  Reclamă

  Pe de altă parte, nici dacă nu stăpânești bine limba engleză nu trebuie să îți faci griji, deoarece timp de trei luni vei avea parte de training gratuit sau, la cerere, atât cât este nevoie.

  Câștigul concret în numai trei luni? Peste așteptări

  Greu de crezut dar este adevărat. Salariul fix lunar este garantat, cu condiția de a îndeplini un program basic de lucru de opt ore pe zi timp de cinci zile. La acest salar se mai adaugă și un bonus în funcție de performanță. Dacă dorești să îți depășești cele opt ore zilnice, bonusurile vor fi dublate, iar turele vor fi plătite dublu.

  În plus, poți participa la diferite competiții care au drept miză o operație estetică, la alegere. Astfel poți beneficia de ședințele de înfrumusețare mult dorite la unele dintre cele mai bune cabinete de profil.

  Reclamă

  Flexibilitate în alegerea programului de muncă, ceva nemaiîntâlnit

  Cu siguranță îți dorești mai mult timp liber pentru tine sau pentru a avea grijă de cei dragi, iar aici vei găsi înțelegerea necesară. Îți poți alege singură timp de o săptămână programul de lucru și anume de dimineața, intermediar sau de noapte.

  Vei avea tot suportul echipei de la Prime Studios și din punct de vedere tehnic, deoarece vei lucra în condiții deosebite într-un studio de videochat modern, cu aparatură performantă care te va pune și mai mult în valoare.

  Mai multe detalii despre această ofertă doar pe site-ul oficial Prime Studios.

  Contact:

  Piața Victoriei (Metrou Victoriei)
  0725 165 944

  Reclamă
  Ultimele știri
  6
  dec.
  22:53
  Valentin Mihăilă, pasă de gol în Fiorentina – Parma! Fază sclipitoare a internaţionalul român. Man a ratat un penalty
  6
  dec.
  22:43
  Programul zilei a treia de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, în AntenaPLAY! Opt români, în sesiunea de dimineaţă
  6
  dec.
  21:53
  Anghel Iordănescu, verdict dureros pentru Rapid: „A pierdut calificarea în Ghencea!”
  6
  dec.
  21:48
  Cristiano Bergodi a tras concluziile, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României: „Nu azi am pierdut calificarea!”
  6
  dec.
  21:45
  VIDEOCupa Ligii Portugaliei | Estoril – Porto 3-1! Înfrângere dramatică pentru „dragoni”, cu două goluri încasate în prelungiri
  6
  dec.
  21:39
  „Am fost jalnici!” Jucătorii de la Rapid, la pământ după eliminarea din Cupa României: „Era un obiectiv!”
  6
  dec.
  21:29
  Mario Camora pune tunurile pe FCSB: „Vrem să câştigăm şi să ne apropiem de primul loc!”
  6
  dec.
  21:05
  Cristina Neagu, gata de joc la Campionatul Mondial! Veste uriaşă pentru România, înaintea meciului crucial cu Germania
  6
  dec.
  20:38
  VideoLaura Rus s-a retras din naţională după 19 ani: „Îmi curgeau lacrimile la imn!” Dorinţă uriaşă pe care o are după retragere
  6
  dec.
  20:31
  Florinel Coman, lăudat de un mare dinamovist: „Te naști cu biomecanica asta”
  Vezi toate știrile
  5 zodii predestinate să se îmbogățească. Vezi dacă te numeri printre ele

  5 zodii predestinate să se îmbogățească. Vezi dacă te numeri printre ele

  Horoscopul zilei de 8 decembrie 2023. Peștii au parte de clipe de liniște și relaxare. Află ce se întâmplă cu zodia ta

  Horoscopul zilei de 8 decembrie 2023. Peștii au parte de clipe de liniște și relaxare. Află ce se întâmplă cu zodia ta

  Campionatele europene de înot în bazin scurt 2023
  EMISIUNI
  Eduard Novak, la AS.ro LIVE
  Eduard Novak, la AS.ro LIVE