Închide meniul

(P) Este posibil să pariezi și fără bani? Da! Iată cum!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2022, 13:20 / Actualizat: 28 aprilie 2022, 14:56

(P) Este posibil să pariezi și fără bani? Da! Iată cum!

Bonus pariuri

Te tentează ideea de a paria fără bani pentru a vedea în ce măsură îți surâde norocul? Ei bine să știi că visul tău poate deveni realitate deoarece poți face asta dacă alegi o agentie de pariuri care chiar te ajută să scoți bani și din piatră seacă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este adevărat că nu la orice casă de pariuri poți juca fără să aduci niciun ban de acasă, dar există totuși câteva care îți permit acest lucru și iată după ce opțiuni trebuie să te orientezi ca să le descoperi!

Bonusuri fără depozit

Există unele case de pariuri care îți permit să pariezi fără ca tu să depui niciun ban. Această șansă se acordă ca un bonus de bun venit pentru clienții noi și, în general, trebuie să îndeplinești anumite condiții pentru a beneficia de ea. Dar există!

Casele de pariuri care îți permit să joci fără a depune niciun ban îți acordă o anumită perioadă de timp, în general de aproximativ o lună de la crearea contului, în care poți să efectua un pariu. Dacă nu profiți de această șansă și nu îți verifici contul în perioada de timp stabilită de casa de pariuri în cauză, atunci contul tău va fi închis.

Verificarea conturilor de pariuri este obligatorie prin lege în țara noastră și ca să-ți verifici contul trebuie să trimiți o copie după actul tău de identitate la o adresă de email indicată de casa de pariuri. În funcție de casa la care te înscrii, ți se mai pot cere și alte documente prin care să dovedești că ești o persoană reală sau că ești posesorul banilul cu care urmează să joci.

Reclamă

Bonusurile fără depozit sunt una din modalitățile preferate de casele de pariuri pentru a convinge noi clienți să li se alăture. Și chiar dacă multe dintre ele erau reticente până acum în ceea ce privea acordarea acestor bonusuri deoarece românii, inventivi din fire, găseau mereu metode de a-și crea mai mult de un cont și de a juca pe gratis, prin înăsprirea condițiilor de acordare a bonusului respectiv multe își fac acum curaj și atrag clienți prin această metodă.

La Admiral de exemplu poți să pariezi fără a depune bani, precum și la Maxbet, Princess Casino sau Gameworld.

Concursuri cu participare gratuită

Poți obține bani din pariuri și dacă participi la concursuri cu participare gratuită. Acestea sunt în general găzduite de case de pariuri fizice sau website-uri speciale care, în cazul în care câștigi, îți virează apoi direct banii în cont.

Reclamă 4 / 0/3

La 888sport se organizează concursul săptămânal Super 8 care te provoacă să prezici 8 rezultate finale din meciurile care se joacă în Premier League și dacă prezicerile tale sunt toate corecte și mai mult, dacă ești singurul care a nimerit prezicerea respectivă, poți câștiga o sumă frumușică de bani. Dacă pe de altă parte există și alți norocoși, atunci va trebui să împarți în mod egal premiul cu ei.

Și la Superbet poți paria gratuit în concursul SuperProno. La fel ca Super 8 și SuperProno se desfășoară săptămânal, dar are premii mult mai mari. Pentru a câștiga, trebuie să răspunzi corect la două, trei sau patru întrebări din patru. Întrebările sunt din lumea sportului și dacă nimerești două sau trei va trebui să împarți cu ceilalți norocoși câte un pot de 70.000 de lei, iar dacă le nimerești pe toate patru ai de împărțit un pot de 60.000 de lei.

La Betano pe de altă parte, există Istoria fotbalului și Trivia de fotbal. Primul concurs are loc în fiecare zi de luni, iar cel de-al doilea în fiecare zi de miercuri. Ambele concursuri sunt cu întrebări din fotbal, dar de o dificultate peste medie deoarece sunt create de oameni cu multă experiență în acest domeniu precum: Narcis Răducan, Marius Mitran și Marian Olaianos.

Și în final, la Netbet există Expertul experților, cel mai longeviv concurs de pariuri fără depunere. Ca să participi la acest concurs ai nevoie de un cont pe Legalbet și să emiți ponturi. Fiecare pont valorează câte un punct și în final, în funcție de numărul de puncte pe care le-ai câștigat poți obține sume modice de bani care se virează în contul tău Netbet sub formă de freebet.

Recomandări
  • Este posibil să pariezi și fără bani
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și