Închide meniul

(P) Gets Bet pentru Android

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2022, 16:08 / Actualizat: 18 ianuarie 2024, 23:23

Reclamă

Gets Bet pentru Android. Smartphone-urile au devenit indispensabile în zilele noastre, motiv pentru care majoritatea afacerilor au încercat să ajungă pe ecranele telefoanelor noastre. La fel se întâmplă și în cazul cazinourilor online. Dacă la începutul cazinourilor online, toate cazinourile se axau pe varianta desktop a platformei lor de cazino pentru a putea rula cât mai optim din browser, în prezent accentul se pune pe aplicațiile de cazino pentru mobil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gets Bet pentru Android. Aplicații pentru mobil

Gets Bet este o casă de pariuri și un cazino online de top din România care se bucură de o popularitate crescută în rândul clienților. Fie că vorbim de varianta pentru desktop sau de varianta pentru mobil, Gets Bet se ridică la nivelul așteptărilor oricărui utilizator fie începător sau la nivel profesional. Cum era de așteptat, odată cu evoluția tot mai mare a smarphone-urilor, cazinourile au acordat o atenție suplimentară aplicațiilor pentru mobil. Aplicațiile de cazino pentru mobil sunt foarte utile din mai multe puncte de vedere.

Dacă în cazul conectării de pe browser este necesar să introduci mereu username și parolă, atunci când vine vorba de aplicațiile dedicate pentru mobil nu mai este nevoie să te loghezi mereu. Odată ce ai instalat aplicația și te-ai logat, vei rămâne logat în aplicație oridecâte ori vei deschide aplicația. Bookmakerul online Gets Bet a dezvoltat atât o aplicație care rulează pe dispozitivele Android, cât și una care rulează pe dispozitivele iOS. Aplicația pentru mobil te ajută să plasezi pariuri sau să te relaxezi cu jocurile de cazino de oriunde te-ai afla, la orice oră, atât timp cât ai telefonul conectat la internet. O să îți prezint care sunt cele mai importante caracteristici pe care le are aplicația Gets Bet pentru Android și cum să o descarci și instalezi.

Inregistrează cont activ Gets Bet

În primul rând, este esențial să ai un cont activ Gets Bet. Pentru a face acest lucru trebuie să accesezi platforma online Gets Bet și să apeși pe butonul de înregistrare. Apoi va trebui să completezi toate datele care ți se cer și să accesezi mail-ul pentru a apăsa pe link-ul de activare al contului pe care îl vei primi pe mail imediat ce vei termina de completat formularul de înregistrare. După ce ți-ai creat un cont Gets Bet ai două variante prin care poți descărca aplicația pe dispozitivul tău Android.

Este de menționat faptul că aplicația poate fi folosită atât pe tabletă, cat și pe telefonul mobil. Prima variantă este să descarci aplicația direct de pe site-ul Gets Bet. După ce ai accesat site-ul Gets Bet va trebui să apeși pe butonul de descărcare care se află în partea de sus paginii. După ce ai apăsat pe butonul de descărcare pe Android a aplicației Gets Bet va trebui să alegi versiunea de Android pe care o folosești și ți se va explica cum să o instalezi.

Reclamă

Este important să știi că vei primi un mesaj în care vei fi avertizat că această aplicație poate dăuna dispozitivului tău, dar acest lucru se întâmplă deoarece momentan nu găsești aplicația în Magazin Play, aspect la care Gets Bet lucrează și este posibil ca foarte curând să apară în Magazin Play. Poate la momentul în care citești acest articol aplicația deja a apărut în Magazin Play, iar atenționarea nu mai apare. Trebuie să știi că aplicația este sigură și ca Gets Bet deține o licență activă de funcționare acordată de ONJN. A doua variantă este să cauți aplicația pe Magazin Play în cazul în care a apărut și să o descarci direct de acolo.

Loghează-te în contul tău de jucător

După ce ai descărcat și instalat Gets Bet pentru Android, tot ce trebuie să faci este să o deschizi și să te loghezi în contul tău de jucător. În aplicația Gets Bet ai acces atât la secțiunea de pariuri online, cât și la secțiunea de cazino. În meniul din stânga în aplicație ai categoria Cazino. Apasă pe această categorie și ți se va deschide secțiunea de cazino unde te poți bucura de gama variată de jocuri de cazino pe care o oferă Gets Bet. De asemenea, tot prin intermediul aplicației pentru Android ai acces și la secțiunea de cazino live care poate fi accesată tot din meniul din stânga din aplicație. În secțiunea de cazino live vei putea juca blackjack cu dealeri live sau ruletă cu dealeri live.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și