Închide meniul

(P) Idei de cadouri pentru seniorii pasionați de tehnologie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2021, 18:06

(P) Idei de cadouri pentru seniorii pasionați de tehnologie

Cadouri pentru seniori

Pixabay.com

Cadourile hi-tech sunt tot mai apreciate de seniorii români pentru că le ușurează viața, îi ajută să își controleze sănătatea și, evident, să țină pasul cu nepoții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă seniorii din familia ta au deja un smartphone sau o tabletă, avem pentru tine alte idei utile care vor fi apreciate de bunici.

1. Un device modern pentru masaj

Pentru că la vârsta a treia apar tot felul de dureri articulare sau musculare, un dispozitiv pentru masaj ar putea fi foarte apreciat de seniori. Există o mulțime de modele, de la aparatele pentru masajul spatelui sau al picioarelor, până la fotolii de masaj care ajută la relaxarea întregului corp. După cum explică cei de la Komoder, acestea din urmă. Oferă diverse tehnici de masaj, de la reflexoterapie, vibromasaj și până la masaj shiatsu, astfel că se vor dovedi utile în orice casă.

2. Un cântar inteligent

Reclamă

Greutatea în exces este o problemă des întâlnită la seniori și poate avea efecte grave asupra sănătății, astfel că un cântar inteligent le-ar putea oferi bunicilor motivația necesară pentru a începe un nou stil de viață. Cântarele moderne nu îți arată doar greutatea, ci includ și funcția de analiza corporală. Poți vedea care este procentul de grăsime din corp, câtă masă musculară ai și poți observa schimbările care apar odată cu schimbarea stilului de viață.

3. Un aspirator robot

Dacă vrei să le ușurezi munca bunicilor, mai ales că unora le e greu să se aplece pentru a folosi aspiratorul clasic, te sfătuim să le faci cadou un aspirator robot care poate să includă chiar și un mop. Aceste dispozitive se ocupă aproape singure de curățenia casei, timp în care bunicii se pot relaxa la o plimbare în parc.

Reclamă 4 / 0/3

4. Un e-book reader

Cărțile electronice sunt tot mai ușor de găsit și în limba română, deci pentru seniorii pasionați de lectură, un e-book reader ar putea fi cadoul ideal. Aceste dispozitive au avantajul că sunt mai mici și mai ușoare decât multe cărți, astfel că bunicii își pot lua la ei cu ușurință lectura preferată, oriunde ar merge.

5. O periuță de dinți electrică

Conform dentalhealth.org, periuțele de dinți electrice curăță dinții și gingiile mai bine decât cele manuale. Având în vedere că mulți seniori au probleme cu dantura, acest cadou se poate dovedi foarte util. Există în magazine o mare varietate de periuțe de dinți electrice, la diverse prețuri, astfel că vei avea o mulțime de opțiuni când alegi cadoul.

Recomandări
  • Cadourile hi-tech sunt tot mai apreciate de seniorii români
  • Avem pentru tine alte idei utile care vor fi apreciate de bunici

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și