Închide meniul

(P) Joburile viitorului: cele mai noi și inovatoare meserii în 2023

Reclamă

Publicat: 26 ianuarie 2023, 18:54 / Actualizat: 5 februarie 2024, 19:33

(P) Joburile viitorului: cele mai noi și inovatoare meserii în 2023

Joburile viitorului: cele mai noi si inovatoare meserii in 2023

Joburile viitorului: cele mai noi si inovatoare meserii in 2023

Joburile viitorului: cele mai noi și inovatoare meserii în 2023. Piata muncii este una în continuă dezvoltare, iar Internetul la fel. Aproape că nu mai există domeniu în care acesta să nu își dovedească utilitatea și necesitatea. Dacă și tu ești în căutarea unui loc de muncă unde să folosești din plin internetul, atunci ai ajuns unde trebuie, pentru că avem noi câteva sugestii pentru tine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joburile viitorului: cele mai noi și inovatoare meserii în 2023. Programator

Dacă ar fi să se facă un clasament al celor mai bune joburi, atunci programatorii ar trebui să se afle pe primele locuri. Ai avantajul că nici măcar nu trebuie să te duci la birou pentru asta și poți lucre de oriunde. În plus, este un job care se plătește foarte bine, ceea ce contează iar foarte mult. Până să ajungi însă la aceste performanțe, va trebui însă să înveți destul de mult, dar și rezultatul final va merita orice sacrificiu. Și ți-am precizat și că Internetul este prietenul tău în acest job?

Content writer sau Copywriter

Dacă îți place să scrii și o faci bine și rapid, poți oricând să încerci să îți câștigi în acest fel existența. Ar trebui să știi cum funcționează tehnicile de marketing și să înțelegi punctul de vedere al consumatorilor pentru a avea parte de cele mai bune rezultate! Pe măsură ce capeți mai multă experiență și veniturile vor fi mult mai mari, și îți poți permite chiar să lucrezi pe cont propriu. Și, evident, este un job în care depinzi foarte mult de Internet, ceea ce este pe placul tău!

Web Designer

Îți plac programarea și designul? Atunci de ce să nu le combini pe amândouă și astfel să obții job-ul de web designer, care probabil ți se va potrivi precum o mănușă. În prezent, se spune că firmele care nu au site pe Internet nu există, așa că sigur vei găsi multe posibilități de a câștiga bani frumoși.

Model

În special reprezentantele sexului frumos sunt atrase de acest job, pentru că le pune calitățile fizice în valoare. Dacă nu ai prejudecăți, avem și o sugestie pe care ai putea să o găsești interesantă: model videochat. Atunci când te gândești la modul în care poți combina Internetul si top joburi in anul 2023 nu ai cum să nu te gândești la așa ceva, pentru că nu se exclud niciodată. Recomandarea noastră este însă să apelezi la un studio profesionist, unde ai parte de multe avantaje: contract de muncă legal, toate taxele și impozitele plătite la timp, asigurare medicală, training de specialitate, remunerații financiare consistente și multe alte avantaje. Să nu uităm nici de confidențialitate, foarte importantă pentru cele mai multe persoane care lucrează în acest domeniu.

Reclamă

Meditator online

De când cu școala online, a apărut și un job nou, cel de meditator online. Aproape că a devenit o obișnuință ca unele cadre didactice să se ocupe de meditații în acest fel, pentru că mult mai comod. În plus, ai șansa să găsești elevi din toată țara care să vină la orele tale, ceea ce dacă optezi pentru varianta clasică, este chiar imposibil. Important este însă să te faci cunoscut prin metodele tale și prin faptul că știi foarte bine să explicit, astfel încât oricine poate să înțeleagă.

Blogger

În încercarea de a câștiga un ban făcând ceea ce le place, mulți tineri își încearcă norocul în lumea blogging-ului. Nu este deloc dificil să îți faci un blog, ceva mai dificil este să îl faci să urce pe motoarele de căutare și să fie mai vizibil în rândul utilizatorilor de internet. Cele bazate pe rețete culinare, trucuri de frumusețe și curiozități sunt foarte căutate, dar mai trebuie să cunoști și unele mici trucuri de efect. Totuși, ținând cont că faci parte din acea generație care s-a născut conectată la Internet cum se spune, sigur vei reuși să te descurci foarte bine.

Broker de asigurare

Cele mai multe firme de asigurări de pe piață, atunci când își fac angajările, aleg să colaboreze cu persoane care pot lucra de acasă. Ceea ce este, de altfel, și dorința ta. Prin urmare, dacă tu consideri că ești bun pe acest domeniu, poți să îți încerci norocul. Va trebui să dai multe telefoane și să închei diverse polițe de asigurare, dar dacă ești genul de persoană care îi convinge ușor pe alții, atunci sigur vei reuși. Și veniturile tale nu vor fi chiar modeste, crede-ne!

Reclamă 4 / 0/3

Operator Call Center

Este un domeniu în care mai mereu se fac angajări, așa că poți încerca și tu. Există și posibilitatea de a lucre de acasă, de a avea parte de salariu fix sau comision și multe altele. Dacă ai cum să lucrezi de acasă, chiar te încurajăm să optezi pentru asta, pentru că îți faci singur programul și ai ceva mai multă libertate. Important este să îți atingi target-ul, iar asta depinde doar de tine și puterea ta de convingere.

Servicii de contabilitate

Dacă ai studii în domeniu, atunci de ce să nu încerci un astfel de job, unul care implică destul de multă responsabilitate, dar și satisfacții financiare pe măsură. Trebuie să fii foarte bine organizat și mereu la curent cu noutățile în domeniu, dar dacă ești cu adevărat pasionat de așa ceva, nu credem să fie vreo problemă.

Consultant financiar

Din nou un job aflat în topul preferințelor celor mai mulți, mai ales că nu este condiționat de prezența la un birou. Te poți folosi de platformele online pentru a te întâlni cu clienții tăi, ceea ce este perfect. Este acel job care îți oferă multe satisfacții financiare, mai multă independență și libertate. Evident, pentru a face rost de clienți trebuie să fii foarte bun, dar asta știai deja.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și