Închide meniul

(P) Jocuri de noroc populare pe care să le încerci în 2023

Antena Sport Publicat: 21 august 2023, 16:55 / Actualizat: 30 noiembrie 2023, 15:25

Reclamă

Jocuri de noroc populare pe care să le încerci în 2023. Metodele de relaxare și distracție în mediul online sunt astăzi nenumărate, astfel că fiecare om poate apela la activitățile pe care le consideră cele mai interesante pentru el. În momentul de față, o modalitate prin care mulți români aleg să se distreze în timpul liber pe internet este reprezentată de jocurile de noroc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Participarea la asemenea jocuri de noroc online este astăzi legală și în țara noastră, iar totul se desfășoară în deplină siguranță.

În cazul în care și tu ești interesat să încerci această opțiune de petrecere a timpului liber pe internet, atunci îți prezint în rândurile de mai jos câteva tipuri de jocuri de noroc interesante pe care să începi să le testezi.

Jocuri de noroc populare pe care să le încerci în 2023. Sloturi video

Dacă ești în căutarea unor jocuri de noroc relaxante, distractive și care să nu necesite niciun fel de cunoștințe sau experiență, atunci probabil că cea mai bună alegere este reprezentată de sloturile video, cunoscute și sub denumirea de “păcănele” la noi în România.

Probabil că te întrebi de ce sunt sloturile atât de populare, nu-i așa? În primul rând datorită faptului că ele se găsesc într-un număr extrem de ridicat. În cele mai populare cazinouri online din România vei găsi mii de astfel de jocuri, astfel că vei putea încerca întotdeauna jocuri noi și nu te vei plictisi niciodată.

Reclamă

Sunt disponibile în mediul online sloturi în nenumărate versiuni, începând de la cele clasice cu șeptari și fructe și ajungând până la cele mai moderne păcănele, care îți oferă jocuri și simboluri speciale, linii de plată MegaWays, premii jackpot și multe altele.

În al doilea rând, popularitatea sloturilor online se datorează și faptului că sunt jocuri de noroc extrem de simplu de înțeles și de accesat.

Practic nu trebuie să ai niciun fel de experiență, fiindcă totul se rezumă la alegerea jocului și la stabilirea mizei pentru fiecare învârtire.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, păcănelele îți pot aduce și câștiguri fabuloase, asta pe lângă distracția garantată pe care ți-o oferă. Chiar și cu o miză redusă, dacă ești suficient de norocos poți ajunge să obții un profit frumos de pe urma acestor jocuri de noroc.

Pariuri sportive

Românii sunt mari amatori de fotbal și de sport în general. Urmărirea evenimentelor sportive este mult mai palpitantă și interesantă atunci când plasezi și un bilet la pariuri și tocmai din acest motiv pariurile sportive au devenit foarte populare la noi în țară. Mulți români pariază pentru simpla distracție, în timp ce alții vizează să obțină câștiguri în mod constant.

Site-urile de pariuri sportive online oferă astăzi o ofertă de pariuri excelentă. Poți paria atât bilete simple (cu un singur meci), cât și bilete multiple și de asemenea poți juca atât pariuri pre-meci, cât și live, chiar în timpul desfășurării partidelor.

Bineînțeles că vei găsi zeci de sporturi disponibile pe care poți plasa pariuri, începând de la cele mai populare precum fotbalul, tenisul sau baschetul și ajungând până la sporturi precum badminton, surfing, șah, cricket și multe altele.

Pentru fiecare meci din oferta caselor de pariuri online vei avea la dispoziție sute de tipuri de pariuri interesante.

În aceste condiții, îți poți da seama că experiența de pariere în mediul online este una foarte interesantă, la care se adaugă multe alte opțiuni captivante și utile, precum streaming live a meciurilor, cash out, live chat cu alți jucători, aplicații pentru mobil etc.

Poker

Ești un spirit competitiv și îți place să demonstrezi că ești cel mai bun? Atunci un joc de noroc online care îți poate stârni interesul este poker-ul. Este vorba despre un joc de cărți în cadrul căruia te afli în competiție cu alți oameni și la finalul căruia există un singur câștigător, care ia toți banii, ceea ce face întreaga sesiune de joc să fie una foarte palpitantă.

Reclamă

Deși este încadrat în categoria jocurilor de noroc, totuși, spre deosebire de alte jocuri, poker-ul este și un joc al minții și al strategiei. Pe măsură ce capeți experiență îți vei crește nivelul de joc vei obține rezultate tot mai bune.

Acest lucru este demonstrat și de jucătorii profesioniști de poker, care au reușit de-a lungul carierei să câștige zeci de milioane de dolari și o mulțime de turnee de cea mai mare importanță.

Așadar, dacă te dedici acestui joc de noroc și aloci suficient timp pentru a te informa și pentru a-ți dezvolta cele mai bune strategii de joc, poți ajunge să ai rezultate excelente.

Ruletă

Unul dintre cele mai vechi jocuri de noroc este ruleta, dar care și-a păstrat din popularitate până în zilele noastre. Faptul că acum ruleta este disponibilă în cazinourile online și este extrem de simplu de accesat de către oricine face ca acest joc de noroc să fie preferat de mulți români.

În cazul în care nu știai deja, la ruletă totul presupune plasarea pariurilor dorite (există mai multe tipuri de pariuri) înainte de învârtirea roții, iar odată ce bila va ateriza pe un anumit număr de pe ruletă se vor acorda câștigurile pentru pariurile corecte.

Bineînțeles că popularitatea crescută a acestui joc de noroc a făcut ca în timp să apară fel și fel de versiuni ale ruletei.

Astfel, pe lângă variantele clasice de ruletă franceză, americană și europeană, în cazinourile de pe internet vei întâlni acum și versiuni inedite, precum mini-ruletă, ruletă cu 101 numere, ruletă cu multiplicatori de câștig și multe altele.

Toate aceste tipuri de ruletă îți vor oferi o experiență de joc foarte interesantă, dar și câștiguri pe măsură dacă ești suficient de inspirat în alegerea numerelor câștigătoare.

Blackjack

Un alt joc de noroc cu cărți destul de popular în România este cel de blackjack. În cadrul lui practic te afli mereu într-un duel cu dealer-ul, pe care trebuie să îl învingi pentru a-ți dubla banii pariați.

Mecanismul după care funcționează acest joc este foarte simplu: după ce stabilești miza cu care pariezi, atât tu, cât și dealer-ul veți primi 2 cărți de joc, iar tu vei observa prima carte a dealer-ului.

Va trebui să decizi apoi dacă mai ceri încă o carte sau rămâi doar cu cele 2 primite.

Scopul jocului este ca valoarea totală a cărților pe care le deții să fie 21 sau un număr cât mai apropiat de această valoare. Jucătorul care este cel mai aproape de valoarea 21, dar fără să o depășească, este practic câștigătorul rundei de joc respective.

Blackjack-ul este așadar un joc de noroc simplu, în cadrul căruia nu trebuie să iei prea multe decizii și tocmai din acest motiv se poate dovedi și un joc relaxant, pe lângă faptul că este distractiv.

Aviator

Dacă jocurile de noroc prezentate până acum sunt unele cu o vechime foarte mare și au apărut în urmă cu mult timp, vreau să-ți ofer acum detalii și despre un tip de joc de noroc modern și foarte interesant. Este vorba despre Aviator, un joc care simulează zborul unui avion.

Modul de desfășurare al acestui joc este unul simplu de înțeles, dar în același timp este un joc care te va ține mereu cu sufletul la gură și îți va oferi emoții. Tot ceea ce trebuie să faci este să plasezi un pariu și să renunți la acesta înainte ca avionul să decoleze.

Pe măsură ce trece timpul, avionul poartă după el un multiplicator de câștig care crește în mod constant. Tu trebuie astfel să fii foarte inspirat și să îți închizi pariul plasat în cel mai potrivit moment, pentru a beneficia de o cotă cât mai mare înainte ca avionul să decoleze.

Dacă nu renunți la timp la pariul tău, atunci vei pierde toți banii mizați.

Concluzionând, ai putut afla despre 6 tipuri de jocuri de noroc online interesante care îți pot oferi o experiență inedită, palpitantă, relaxantă și distractivă în același timp. Nu îți mai rămâne decât să alegi jocurile preferate și să începi să le testezi și tu, la fel ca mulți alți români.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și