Închide meniul

(P) Jocurile Olimpice de Vară 2024 – cum se poziționează sportivii din România înainte de startul competiției de la Paris?

Publicat: 3 iunie 2024, 12:48 / Actualizat: 4 iunie 2024, 19:05

Reclamă

Înainte de startul ediției olimpice cu numărul 33 ce va avea loc la Paris între 26 iulie și 11 august, delegația României numără 78 de sportivi cu drept de participare. Mai mult decât atât, în clasamentul general în funcție de numărul de medalii câștigate până în 2024 la toate edițiile Jocurilor Olimpice, România se poziționează pe locul 17.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reprezentanții loturilor olimpice au obținut un total de 308 medalii, dintre care 90 de aur. Asemenea avantajelor oferite de diversele beneficii exclusive pentru jucători: aflați mai multe aici! Fanii sportului din România își doresc ca reprezentanții țării noastre să obțină cât mai multe medalii de aur în această vară. Însă, câți oare dintre sportivii noștri se pot clasa pe prima poziție de pe podium?

Care sunt sportivii români care au o șansă reală a de câștiga aurul olimpic în 2024?

Jocurile Olimpice se bucură de o audiență masivă la nivel global, cu 3.05 miliarde de urmăritori. Atât de populare sunt, încât au ajuns să fie subiect de jocuri video și jocuri iGaming, pe care puteți juca folosind oferte despre care puteți să faceți cunoștință cu noi jucători cu beneficii exclusive → https://promo-codes.ro/categoriile/bonus-de-bun-venit. România a reușit să adune până în prezent 121 de medalii de bronz, 97 de argint și 90 de aur la edițiile precendente.

Din păcate, în ultimii ani, numărul medaliilor de aur a scăzut considerabil doar o singură medalie de aur, prin echipajul feminin de dublu vâsle (Simona Radiș și Ancuța Bodnar). La ediția de Vară a Jocurilor Olimpice cele mai mari așteptări sunt tot de la acest echipaj. Pe lângă canotaj, România mai speră la o clasare pe primul loc de pe podium și din partea lui David Popovici, la înot.

Dat fiind faptul că România are o tradiție îndelungată la canotaj, este de așteptat ca dintre cei 44 de membri ai delegației țării noastre să mai apară surprize plăcute. Echipajele de 8+1 feminin și masculin sunt vizate în acest sens. Rămâne de văzut dacă delegația României va reuși să revină în țară la jumătatea lungii august cu un palmares demn de anii de glorie ai olimpismului românesc.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și