Închide meniul

(P) O cotă mare reprezintă şi un pronostic mai greu de câştigat?

Antena Sport Publicat: 20 octombrie 2022, 14:06

Reclamă
(P) O cotă mare reprezintă şi un pronostic mai greu de câştigat?

O cotă mare reprezintă şi un pronostic mai greu de câştigat?

O cotă mare reprezintă şi un pronostic mai greu de câştigat?

Elementul cel mai important de la pariurile sportive este cota. Cotele se referă la probabilitatea ca un eveniment să se întâmple, iar dacă evenimentul respectiv are lor afli cât poţi câştiga când ai avut o predicţie corectă. Cota va fi calculată folosind formula 100/probabilitate câştig, din rezultat se scade şi o valoare mai mică, marja casei de pariuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum evoluează cotele în timpul meciului?

Valorile cotelor sunt dinamice, putem vedea evoluţii în funcţie de meciuri, de ce se întâmplă pe teren, în campionate, în turneu. Probabilităţile de câştig sunt evaluate în funcţie de statistici şi date concrete. Cotele bune apar atunci când un pariu, pronostic are şanse mari de reuşită în comparaţie cu o cotă pusă la dispoziţie de către bookmakeri. Cote și pronosticuri bune găsești zilnic pe biletu-zilei.com la toate competițiile din fotbal, dar și alte sporturi mai puțin urmărite.

O cotă mare reprezintă şi un pronostic mai greu de câştigat?

Cotele pot fi mari sau mici. Cotele mici înseamnă că e foarte probabil că x formaţie să învingă, de exemplu, ai probabilitate mai mare de câştig, profitul e însă mic. Bugetul alocat pariurilor şi strategiilor de pariere alese va fi mai mare dacă ai cote mici alese pe fiecare bilet.

Cotele mari sunt fix opusul celor mici, probabilitatea ca y eveniment să se întâmple este mai mică, probabilitatea de câştig e mai mică, profitul e însă mare dacă se întâmplă evenimentul. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că dacă pariezi pe cota mare este imposibil să câștigi. De-a lungul timpului s-au înregistrat o mulțime de astfel de surprize. O cotă mare reprezintă şi un pronostic mai greu de câştigat?

Reclamă

Nu neaparat. Cotele mari asigură în continuare câştiguri, pronosticul nu va fi atât de greu de câştigat mai ales dacă ai experienţă şi ştii pe ce să pariezi şi când să pariezi. O cotă mare poate fi în favoarea ta când îţi doreşti să câştigi bani mai mulţi pariind pe meciuri, echipe care nu au o probabilitate prea mare asociată cu evenimentele în care sunt implicate.

Pronosticurile sunt mai greu de câştigat când ai cote mari, într-adevăr, dar asta nu te împiedică să ai câştiguri excelente. Vei aştepta ceva mai mult decât în cazul cotelor mici, nu va fi însă o problemă pentru că la final vei avea cu siguranţă câştigurile mai mari la care sperai de o perioadă bună de timp.

Poţi alterna alegerea cotelor mici cu alegerea cotelor mari când sumele pe care le poţi câştiga nu sunt atât de mari şi în acest fel foloseşti cotele în favoarea ta. Secretul este autodisciplina.

Reclamă 4 / 0/3

La pariurile sportive cotele mari nu sunt de evitat, mai ales dacă ai şi meciuri interesante, evenimente sportive interesante care ar putea avea rezultate neaşteptate pentru mulţi. Aceasta ar fi cea mai bună strategie pentru câştiguri garantate pe termen scurt şi mediu dacă joci constant la pariurile sportive.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și