Închide meniul

(P) Relaxarea pornește de la picioare – alege șlapii de vară de la AloShop!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 august 2022, 17:51 / Actualizat: 21 ianuarie 2024, 18:21

Alege șlapii de vară de la AloShop! Petrecem mult timp la locul de muncă, în trafic sau aglomerație, iar când vine vorba despre concediu, vacanțe sau mici escapade în natură, nu ne dorim nimic altceva decât să ieșim din rutina zilnică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginează-ți cum lași hainele de birou pe umeraș și alegi să le porți pe cele în care te simți cel mai mai relaxat și comod. La fel se întâmplă și cu încălțămintea.

Relaxarea pornește de la picioare – alege șlapii de vară de la AloShop!

De aceea, AloShop îți pune la dispoziție o gamă variată de șlapi de vară, concepuți special pentru a-ți maximiza starea de bine și a-ți satisface confortul dorit pentru micile momente de răgaz.

Cu diferite culori și modele, ce se potrivesc perfect atât femeilor, cât și bărbaților, șlapii de la AloShop sunt alegerea ideală pentru escapadele în natură, la camping, la plajă, piscină sau terasă.

Secretul acestor șlapi îl constituie materialul din care sunt confecționați. Spuma EVA este renumită pentru proprietățile sale antibacteriene, greutatea redusă, flexibilitatea, dar și pentru textura moale și plăcută la atingere. Grație acestor calități, șlapii de la AloShop sunt comozi, practici și ușor de purtat și nu trebuie să lipsească din garderoba ta de vară!

Reclamă

Dacă îți dorești să pășești, la propriu, pe un norișor de spumă, îți recomandăm șlapii cu pernuță pentru călcâi din gama Summer Confort!

Șlapii Summer Confort sunt incredibili de moi

Disponibili în trei culori vibrante: roz, bleu sau albastru, atât pentru femei cât și pentru bărbați și accesibili la prețul avantajos de numai 59 de lei, șlapii Summer Confort sunt incredibili de moi, au talpă antiderapantă și design plăcut.


Pernuța concepută special pentru relaxarea călcâielor contribuie la detensionarea picioarelor, în timp ce platforma șlapilor permite distribuirea uniformă a vibrațiilor și a greutății optime la mers.

Reclamă 4 / 0/3

Iar dacă preferi să simți atingerea nisipului fin în timpul plimbărilor pe plajă, bucurându-te de răsăritul soarelui, îți recomandăm gama Summer Breeze. Aici găsești șlapi de damă, bărbătești și unisex cu talpă perforată și nervuri ce stimulează masajul tălpii. Acești șlapi sunt disponibili în patru culori perfecte pentru vară, la prețul de 69 de lei.

Te așteptăm pe AloShop.ro, unde vei descoperi gama completă de șlapi, cu prețuri cuprinse între 39 și 69 de lei. Doar selectezi mărimea și modelul dorit iar noi îi livrăm direct la tine acasă, gata de purtat sau de pus în bagajul de vacanță!

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și