Închide meniul

(P) Știi care sunt cele mai populare jocuri de loto pe care poți paria online?

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 martie 2021, 8:38

Dintre tipurile de loterii prezentate de Casinos sunt câteva foarte populare, adică au un număr mai mare de jucători constanți în comparație cu celelalte. Este vorba despre Grecia Kino 20/80, Win for Life 10/20 și Polonia 20/80.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Loteria Grecia Kino 20/80 are particularitatea că sunt efectuate extrageri din 5 în 5 minute, între orele nouă dimineața și zece seara. Așa cum îți poți da seama și din denumire, sunt extrase 20 de numere din 80. Dacă joci la un cazino online legal din România, poți să pui maxim 15 sau 16 numere pe bilet, în funcție de operator.

Din numerele de pe bilet poți alege maxim 8, pentru pariurile sistem (8/15 sau 8/16). Miza minimă pentru un bilet este de 1 leu, iar câștigul este determinat de produsul dintre miză și cota biletului. Fiecare bilet are o cotă fixă, pe care o cunoști în momentul în care plasezi pariul. Aceasta este diferența principală între acest tip de loterie și loteriile virtuale, unde câștigurile sunt determinate de ordinea în care sunt generate numerele.

Cea mai mică cotă (pentru sistem 1/16) este de 3.71, în timp ce cota cea mai mare (sistem 8/8) este 128.250 la unul dintre operatorii licențiați.

Sunt multe agenții online care transmit în direct fiecare extragere, pariurile putând fi plasate până cu câteva secunde înainte de începerea ei. Unii operatori au în ofertă extragerile programate din 15 în 15 minute. Nu e nicio problemă dacă nu reușești să vezi în timp real numerele care au ieșit, pentru că toate rezultatele sunt postate în secțiuni speciale.

Reclamă

Există mai multe strategii care pot fi aplicate la Grecia Kino, având în vedere caracteristicile loteriei. Întrucât extragerile au o frecvență mare și pentru că există se poate miza pe cote de 3.00 sau mai mari, se poate opta pentru o strategie cu miză progresivă.

Oricare ar fi loteria, poți alege una dintre strategiile bazate pe numerele precedente: cele mai rare 5 numere, cele mai frecvente 5 numere, pereche frecventă, trio frecvent, pereche frecventă consecutivă, trio frecvent consecutiv.

Win for Life 10/20 este cea mai populară loterie din Italia. Are loc câte o extragere în fiecare oră, în intervalul 08:00 – 24:00. Sunt generate 10 bile din 20, dar pe bilet poți pune nu mai puțin de 16 numere. Un bilet cu un singur număr are cota între 1.80 și 1.95, depinzând de marja de profit a cazinoului online. Se pot plasa, însă, și bilete cu sistem 2/5, 5/7, 1/16 sau 8/12. Cota cea mai mică este pentru sistemul 1/16 (1.19), iar cota cea mai mare este pentru 8/8 (234.00).

Reclamă 4 / 0/3

Fiind o probabilitate foarte mare să iasă un număr din cele 16 de pe bilet (doar 4 bile nu sunt acoperite din toată extragerea), această loterie se pretează la strategia „Easy Money”, în care se pun mai mulți bani pe cote mici.

Polonia Multi 20/80 are numai două extrageri zilnice, una la ora 15:00 (Polonia Multi 1) și una la ora 22:40 (Polonia Multi 2). Unele cazinouri au în ofertă doar extragerile dintr-o anumită zi a săptămânii, altele le preiau pe toate. Este o loterie asemănătoare cu Grecia Kino, iar cotele coincid pentru același sistem. Evident, pot fi aplicate aceleași strategii ca și la loteria grecească.

Fie că ai anumite numere favorite pe care le joci tot timpul, fie că schimbi cifrele la fiecare extragere, merită să îți încerci norocul la loterii online. Dacă urmărești extragerile în direct, suspansul este garantat, ca și distracția.

Recomandări
  • Loteriile online sunt la căutare
  • Există și loterii internaționale

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și