Închide meniul

(P) Top 5 păcănele online care pot fi jucate de pe mobil

Antena Sport Publicat: 4 mai 2022, 13:55

  • Top 5 păcănele online care pot fi jucate de pe mobil
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Distracția din cazinouri s-a mutat în online, operatorii licențiați oferind mii de sloturi de tot felul pe platformele de pe internet. Aproape toate jocurile pot fi accesate și de pe dispozitive mobile, care sunt tot mai folosite de pasionații de gambling.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă vrei și tu să te distrezi de oriunde, fără să cari laptopul după tine, iată patru recomandări de păcănele care conduc în topul popularității:

COLOSSAL CASH ZONE

Este un slot cu simboluri clasice (fructe, șeptari, clopoței, litere de pe cărți de joc), dar are o grafică modernă. Există 5 role, cele trei din mijloc fiind delimitate cu linii de cele din margini. În timpul unei rotiri, este posibil ca un simbol să ocupe toate pozițiile de pe rolele din centru. Miza cea mare este oprirea cât mai multor simboluri „Collosal cash” pe ecran. Ele cresc factorul de multiplicare până la 250x (9 astfel de pictograme).

Reclamă

Există și un simbol Wild și un simbol Bonus (un diamant). Cu cât aterizează pe ecran mai multe diamante, cu atât primești mai multe rotiri suplimentare (de la 6 la 22 Freespins pentru 11 simboluri). În timpul fiecărei rotiri suplimentare se activează la întâmplare un factor de multiplicare de la 1 la 20.

LADY OF FORTUNE

Reclamă

Încă din momentul în care deschizi slotul, ai un sentiment de bine atunci când în față îți apar multe dintre simbolurile norocului: norocul cu patru foi, buburuza, potcoava, coada de cal, zarul cu valoarea 6 în sus, steaua căzătoare. Lor li se adaugă și șeptarul, care este reprezentarea universală a norocului în jocurile de păcănele. Șeptarul este și cel mai valoros simbol din jocul de bază, urmat de trifoi și de potcoavă.

Pe role mai apar și pictograme care reprezintă factorul de multiplicare și imaginea zeiței norocului, care este simbol Bonus. Trei zeițe oprite pe ecran declanșează jocul Bonus, în care ai de ales una dintre cele trei imagini pentru a afla ce premiu ai câștigat. Runda poate plăti până la 150 de ori miza rotirii.

THE FRUIT MEGAWAYS

Reclamă 4 / 0/3

Numele spune totul: este un slot cu fructe și cu șeptari, bazat pe un mecanism Megaways care face să existe până la 117.649 de combinații câștigătoare. Cel mai valoros simbol este șeptarul, care este și simbol Wild. Șase astfel de pictograme oprite pe ecran plătesc de 50 de ori miza. Uneori, simbolurile ocupă mai mult decât o poziție. Este posibil ca o pictogramă să se întindă chiar pe jumătate de rolă.

„The Fruit Megaways” are și o funcție specială de rotiri gratuite. Minim patru simboluri Scatter declanșează secvența de rotiri gratuite. În timpul acesteia se activează multiplicatorul crescător, care poate ajunge la x200 valoarea combinației câștigătoare.

APOLLO GOF OF THE SUN

Are o configurație deosebită, ecranul fiind împărți în două părți: pe jumătate sunt 5 role și 3 linii, iar pe cealaltă jumătate sunt 5 role și 5 linii. Cele două secțiuni au legătură una cu alta. Astfel, dacă în cea din stânga se oprește un simbol Wild, acesta translatează pe poziția corespondentă în cea din dreapta. De asemenea, simbolurile Bonus apărute în cele două secțiuni se adună.

Minim trei pictograme bonus (casca de luptător cu apărătoare) generează o serie de învârtiri suplimentare. Câștigurile sunt în avalanșă, fiecare câștig consecutiv făcând trecerea la un factor de multiplicare superior.

ICE WOLF

Inițial, trei linii de pe ecran sunt acoperite cu gheață. Deasupra lor, o altă linie este rezervată factorilor de multiplicare și simbolurilor Wild. Atunci când se formează o combinație câștigătoare pe cele șase role, o bucată din gheață se topește (iar simbolurile de sub ea se activează). Obiectivul este să obții suficiente rotiri câștigătoare consecutive astfel încât să îndepărtezi toată gheața de pe ecran. Fiecare învârtire care plătește generează un Respin.

Reclamă

Lupul de argintiu sparge gheața de pe o întreagă rolă, luând urma celorlalte simboluri: lupul auriu, cerbul, vulturul, toporul, ciocanul și scutul. Cu alte cuvinte, o haită de lupi traversează în fugă peste acea rolă și transformă toate pozițiile în simboluri Wild. Slotul are până la 729 de combinații de câștig.

Aceste sloturi, dar și altele, pot fi jucate și în variantă demo, dar și pe bani reali, descărcând aplicația specială din SlotV download.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile