Închide meniul

(P) Tot ce trebuie să știm despre cristalele care ne vindecă?

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2022, 16:10 / Actualizat: 9 iunie 2023, 20:12

(P) Tot ce trebuie să știm despre cristalele care ne vindecă?

Tot ce trebuie să știm despre cristalele care ne vindecă

Tot ce trebuie să știm despre cristalele care ne vindecă

  • Tot ce trebuie să știm despre cristalele care ne vindecă
  • Cristalele sunt o manifestare fizică a conștiinței spirituale

Tot ce trebuie să știm despre cristalele care ne vindecă? Cristalele sunt o manifestare fizică a conștiinței spirituale în forme geometrice divine. Sunt formațiuni perfecte de lumină. Vindecarea cu cristale este ceva pe care oricine o poate folosi. Este un mod de vindecare în special, spiritual, natural și destul de puternic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este timpul ca și tu să aflii cât de magice și unice sunt acestea. Chiar și dacă deții mai multe exemplare din același tip de piatră, fiecare piesă individuală are propriile calități, caracteristici și capacitatea de a interacționa cu indivizii la nivel personal. Și apoi fiecare dintre răspunsurile noastre la diferite pietre variază, de asemenea, în funcție de locul în care ne aflăm în prezent, precum și de nevoile noastre spirituale și fizice.

Tot ce trebuie să știm despre cristalele care ne vindecă

Totul în lumea fizică este făcut din energie, inclusiv corpul uman, care are propriile sale vibrații unice. Fiecare tip de cristal vibrează cu o frecvență unică, iar prin această vibrație unică se obțin proprietăți de vindecare unice.

Reclamă

Unele cristale oferă împământare și protecție, unele vindecare fizică, iar altele au vibrații spirituale incredibil de înalte. Atunci când lucrezi cu cristale, energia subtilă a cristalului se integrează cu energia ta, ajutând la echilibrarea, energizarea, vindecarea și înălțarea eului vostru fizic și energetic.

Pur și simplu, având cristale în jurul tău, ele emit în mod natural frecvența lor subtilă de vindecare pentru a te curăța, transforma și înălța pe tine și energia din jurul tău. A avea cristale în jurul tău te poate ajuta să elimini blocajele energetice, să-ți deschizi tipul de comunicare spirituală, să accesezi vindecare mentală și emoțională și multe altele.

Reclamă

Două lucruri importante de care trebuie să ții cont atunci când lucrezi cu cristale este că acestea pot fi programate și multe necesită curățare regulată. Pe măsură ce cristalele funcționează prin amestecarea cu energia din jurul lor, ele vor absorbi adesea negativitatea împreună cu transmiterea luminii.

În timp, sau după ce au fost într-un mediu deosebit de dur sau au oferit o vindecare puternică, cristalele pot absorbi atât de multă densitate încât proprietățile lor vindecătoare sunt parțial sau complet blocate. Curățarea cu cristale funcționează prin eliberarea oricărei densități pe care au dobândit-o și reîncărcându-le cu lumină vei crește puterea de vindecare a pietrei.

Partea minunată despre curățarea cristalelor cu lumină este nu numai că le curăță, ci și le reîncarcă. De fapt, curățarea cristalelor cu lumină reprezintă o curățare și o reîncărcare perfecte. Această practică îți ridică vibrația, îți restabilește autenticitatea și energia, astfel încât să te susțină și să îți aducă numai beneficii.

Reclamă 4 / 0/3

Odată ce ai curățat cristalele trebuie să fii gata să le programezi. Cristalele sunt foarte receptive la intențiile tale și le poți spune cu ce ai vrea să te ajute. Tu ai capacitatea de a concentra puterea cristalelor tale pe anumite zone.

Depinde de tine să te pregătești pentru cele mai bune rezultate. Ține-ți cristalul curat în fața ta. Continuă să te concentrezi asupra lucrurilor bune din viață ta. Odată ce ți-ai conectat inima la cristal, totul este pregătit pentru a-ți imprimă intenția și a-ți programa cristalul.

Cum să alegi cristalele potrivite? Diferitele cristale au vibrații vindecătoare specifice pe care se știe că le transmit și există o serie de cărți bune care îți pot oferi o perspectivă asupra cristalelor pe care să le folosești pentru anumite remedii. Cu toate acestea, nu trebuie să alegi cristalele numai în acest fel.

Iată o listă de cristale care se pot folosi

Intuiția este cel mai puternic ghid atunci când vine vorba de alegerea cristalelor. De-a lungul timpului, poți colecta o serie de cristale pentru a te susține energetic. Pur și simplu, alege-le pe cele de care ești atras, pe cele cu care simți o conexiune. Poți alege cristale brute sau sub formă de bijuterii. Poți alege poți alege brățări pentru femei sau bratari pentru barbati de pe e-crystals.com, dar și pandantive, cercei și așa mai departe.

Alegerea cristalelor în acest fel îți va oferi rezultate mult mai mari decât alegerea cristalelor pe baza descrierilor dintr-o carte. Cele mai bune cristale pentru a lucra cu energia sunt:

1. Selenit

Selenitul vibrează cu energia pură a luminii albe, a conștiinței superioare și a iubirii divine. Este foarte calm, relaxant și aspectul său este luminiscent. Selenitul te va ajută să-ți calmezi mintea și să intri într-o vibrație înaltă și pașnică cu care te poți conecta. De asemenea, curăță alte cristale și elimină negativitatea înapoi în lumină.

Reclamă

2. Kyanit

Kyanitul este o piatră incredibil de puternică pentru a-ți spori intuiția și a-ți deschide simțurile psihice subtile prin care vei putea percepe și experimenta tărâmul spiritual.
Kyanitul funcționează prin curățarea liniilor de comunicare dintre tine și tot ceea ce este spiritual și ajută la creșterea vibrației, astfel încât să te poți echilibra cu tărâmurile superioare ale iubirii.

3. Apofilita

Apofilita este un amplificator natural puternic de energie. Prezența sa luminoasă și veselă ajută la deschiderea ușilor interdimensionale către tărâmurile superioare, sporind și completând energiile vindecătoare. Apofilita are o frecvență foarte mare, deci este compatibilă cu frecvențele vibraționale ale îngerilor.

4. Serafinit

Serafinitul este un cristal puternic care te poate ajuta să te echilibrezi energetic pentru a experimenta mai profund tărâmul spiritual. Această frumoasă piatră verde servește la deschiderea și activarea inimii tale, pentru te conecta cu o lumină divină și vindecătoare incredibilă.

5. Ametist

Ametistul este disponibil din abundență și ieftin. Această piatră este protectoare și calmantă și are o vibrație spirituală incredibilă. Ametistul este o reprezentare fizică a razei violet și lucrează pentru a îmbunătăți abilitățile psihice. Excelent pentru a medita, a canaliza îngerii și a crește spiritual. Ametistul curăță aura, facilitează luarea deciziilor și aduce bunul simț, vindecare, iubire divină, inspirație și intuiție!

6. Cuarț fumuriu

Cuarțul fumuriu oferă energii puternice de curățare și te ajută să te concentrezi. Îmbunătățește conștientizarea viselor și abilitățile de canalizare și este excelent pentru meditație. Risipește blocajele subconștiente și negativitatea la toate nivelurile. Cuarțul fumuriu ajută la rezistență, ameliorarea depresiei și vei fi mai în contact cu Universul.
Cuarțul fumuriu este calmant și chiar te va proteja de negativitatea din jurul tău.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile