Închide meniul

(P) Toți fotbaliștii care l-ar putea detrona pe Lionel Messi în 2024 pentru câștigarea Balonului de Aur

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2023, 16:42 / Actualizat: 12 decembrie 2023, 17:50

Reclamă
(P) Toți fotbaliștii care l-ar putea detrona pe Lionel Messi în 2024 pentru câștigarea Balonului de Aur

Toți fotbaliștii care l-ar putea detrona pe Messi în 2024 pentru câștigarea Balonului de Aur

Cine sunt toți fotbaliștii care l-ar putea detrona pe Lionel Messi în 2024 pentru câștigarea Balonului de Aur. După ce a câștigat pentru a 8-a oară Balonul de Aur în 2023 – un record absolut pentru cel mai prestigios trofeu individual din fotbal, Lionel Messi pare să fi ajuns la apusul carierei. Generația nouă de super fotbaliști a început să-și prezinte principalii candidați pentru titlul de cel mai bun jucător al planetei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balonul de Aur premiază în fiecare an excelența individuală și abilitățile de neegalat în acest sport. Lansat în 1956 de revista franceză France Football, Ballon d’Or îl onorează anual pe cel mai bun fotbalist din lume pe baza performanțelor pe care le-a avut de-a lungul anului calendaristic.

Iată o listă cu toți fotbaliștii care l-ar putea detrona pe Lionel Messi în 2024 pentru câștigarea Balonului de Aur

Criteriile de selectare a câștigătorului Balonului de Aur au evoluat de-a lungul anilor, cu votul unui juriu format din jurnaliști internaționali, antrenori și căpitani de echipe naționale. De-a lungul timpului, Balonul de Aur a devenit un eveniment anticipat și dezbătut intens, aprinzând discuții între fani, jucători și experți, în timp ce aceștia speculează cine va fi ales talentul suprem al fotbalului în fiecare an.

Pe baza voturilor din trecut și a criteriilor publicate de France Football în trecut, știm că Balonul de Aur se acordă jucătorilor cu performanțe individuale remarcabile, dar și rezultate importante împreuna cu echipa de club sau echipa națională. Astfel că un jucător în formă care are șanse bune la câștigarea UEFA Champions League, Euro 2024, Copa América, sau Cupa Africii pe Națiuni – competițiile majore din anul următor, are șanse mai bune la câștigarea Balonului de Aur.

Jurnaliștii de specialitate păstrează un clasament cu topul candidaților pentru acest trofeu, actualizat periodic pe baza performanței jucătorilor. Avem deja câțiva jucători într-o formă de excepție, ai căror echipe au șanse bune la câștigarea trofeelor importante din fotbal din acest an:

Reclamă

Alți fotbaliști care merită menționați

Alți fotbaliști care merită menționați: Bukayo Saka (Arsenal / Anglia), Lautaro Martinez (Inter / Argentina), Alvaro Morata (Atletico Madrid / Spania), Robert Lewandowski (Barcelona / Polonia), Leroy Sane (Bayern München / Germania), Jamal Musiala (Bayern München / Germania), Declan Rice (Arsenal / Anglia), Florian Wirtz (Bayer Leverkusen / Germania).

Casele de pariuri online îl dau pe Jude Bellingham mare favorit momentan, dar Mbappé și Haaland nu sunt la distanță foarte mare. Harry Kane și Mo Salah sunt de asemenea într-o formă de excepție, deci se pot întâmpla multe pe parcursul anului.

Este acesta finalul erei Messi – Ronaldo? Nu este chiar “finalul”, pentru că în momentul de față, amândoi au șansă măcar să fie nominalizați. Argentina și Portugalia au șanse bune să câștige competițiile internaționale în care vor fi implicate pe parcursul anului, dar este foarte probabil începutul sfârșitului acestei ere dominate de doi fotbaliști fenomenali.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, viitorul este foarte promițător și probabil mai echilibrat decât a fost în ultimul deceniu. Mbappé și Haaland par urmașii evidenți ai rivalității Messi și Ronaldo, dar se pare că mai sunt destui alți jucători care vor avea un cuvânt de spus în lupta pentru Balonul de Aur.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și