Închide meniul

(P) Totul despre lampa UV unghii

Publicat: 15 martie 2023, 8:00

Este foarte greu astăzi să prezinți o manichiură fără a folosi o lampă UV unghii. Fie că se modelează sau se aplică lac cu gel, principalul asistent este lampa UV. Dar ce sunt acestea și cum să alegi dintr-un număr atât de mare de oferte? Desigur, trebuie să te ghidezi după criteriile tale – pentru uz casnic sau de serviciu, preț, timp de uscare etc.

Lămpi UV unghii 9 W

Reclamă

Lămpi UV unghii 9 W

Acestea sunt cele mai comune lămpi astăzi. Acest lucru se datorează faptului că au fost primele care au apărut pe piață. Caracteristica lor principală este puterea. Fiecare bec are o putere de 9W. Există lămpi pentru 1, 2, 4 și 6 becuri. În consecință, dimensiunea sa depinde de putere.

Reclamă

Dacă scopul este să cumperi o lampă UV unghii pentru uz casnic, atunci este suficientă una mică cu 1-2 becuri. În primul rând, nu vei avea nevoie de o lampă mai mare, deoarece tot nu vei putea usca două mâini în lampă în același timp. În al doilea rând, prețul va fi și el mai mare. In ceea ce priveşte gama de preţ, alegerea lămpilor UV este foarte mare, de la cele bugetare la cele mai scumpe.

Reclamă

Timpul de uscare depinde de puterea lămpii. În medie, aceasta este de 2 minute pe strat. Pentru un confort sporit, unele modele au cronometre incorporate și cel mai adesea, doar pentru 2 minute. Dacă alegi o lampă UV unghii pentru lucru, atunci este de preferat o lampă mai puternică și mai mare. Astfel, poți economisi timpul, uscând două mâini în același timp și într-un timp mai scurt.

Lampa UV unghii – design

Din punct de vedere tehnic, o lampă UV unghii este un dispozitiv destul de simplu și de înțeles. Designul elementar al dispozitivului include o carcasă, în interiorul căreia există becuri speciale, iar în exterior un panou de control. Unele modele pot fi completate cu temporizatoare, ventilatoare, suprafețe de oglindă, panouri glisante și alte elemente de diferite grade de utilitate, dar principiul general de funcționare nu se va schimba de la acestea.

Lămpile UV pot varia foarte mult în dimensiune. Acesta este un factor important de luat în considerare în funcție de obiectivele și prioritățile tale. Există modele concepute pentru uscarea simultană a două mâini simultan. Sunt mai voluminoase, mai grele și mai scumpe, dar economisesc ceva timp. Dacă nu te gândești la echipament profesional, dar cauți ceva potrivit pentru uz personal, ți se vor potrivi opțiunile mai compacte și bugetare. Unele fete doresc ca lampa UV unghii să aibă o culoare anume. Designul carcasei poate fi foarte diferit: de la alb și metalic la roșu și roz aprins. Prin urmare, dacă selectezi o lampă UV unghii pentru interior, poți găsi o combinație armonioasă.

Lampa UV unghii – avantaje

Cele mai populare și accesibile echipamente pentru manichiura de lungă durată sunt lămpile UV unghii. Parametrul principal, indiferent de marcă și producător, este puterea dispozitivului. Acest indicator este măsurat în wați. Lampa UV poate fi de 9W, 18W, 36W și 54W. Probabil ai observat că toate valorile enumerate sunt multipli de 9. Totul este explicat foarte simplu: puterea lămpii UV unghii depinde de numărul de becuri fluorescente din interiorul carcasei. Într-o lampă UV de 9W există una, la 18W – două, la 36W – patru și la 54W – șase. Puterea dispozitivului afectează direct calitatea polimerizării stratului de acoperire și timpul petrecut de unghii în lampa UV.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
18:07 VIDEOAlex Maxim nu vrea să mai plece de la Beşiktaş: „E o mare oportunitate!”. Momente amuzante cu translatorul turc 17:46 Gabriel Tamaș a vorbit despre motivul pentru care Ștefan Radu nu mai vrea să vină la naționala României: „Noi tot nu am trecut peste comunism!” 17:15 Andorra – România LIVE VIDEO | Nicușor Bancu, declarație de dragoste pentru națională, înaintea debutului în preliminariile EURO 2024! 16:47 LIVE TEXT Încep preliminariile EURO 2024. Italia – Anglia, reeditarea finalei EURO 2020, este meciul zilei. Cristiano Ronaldo promite spectacol în Portugalia – Liechtenstein 16:36 Gică Popescu, răvăşit de durere în ziua în care Daniel Prodan ar fi împlinit 51 de ani: „Sper că zâmbește și acum, de acolo de sus” 16:00 Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, în AntenaPLAY! Spectacol pe gheață, în Japonia 15:53 Barcelona, anchetată de UEFA pentru corupție! Catalanii riscă excluderea din cupele europene 15:42 Mihai Stoichiţă, convins că România U21 poate să devină campioană europeană: „Cu ei nu mi-e frică!” 15:06 Motivul pentru care Simona Halep nu se retrage din tenis! Anunţul fostului manager al româncei: „E o motivaţie suplimentară!” 14:08 Sezonul 11 Chefi la cuțite schimbă regulile în bucătăria amuletelor. Ștefan Popescu îi provoacă pe jurați la prima întrecere: „Va fi dezastru la amuletă!”
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Închide căutarea