Închide meniul

(P) Totul despre lampa UV unghii

Reclamă

Publicat: 15 martie 2023, 8:00 / Actualizat: 13 iulie 2023, 21:41

Totul despre lampa UV unghii. Este foarte greu astăzi să prezinți o manichiură fără a folosi o lampă UV unghii. Fie că se modelează sau se aplică lac cu gel, principalul asistent este lampa UV. Dar ce sunt acestea și cum să alegi dintr-un număr atât de mare de oferte? Desigur, trebuie să te ghidezi după criteriile tale – pentru uz casnic sau de serviciu, preț, timp de uscare etc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul despre lampa UV unghii. Lămpi UV unghii 9 W

Acestea sunt cele mai comune lămpi astăzi. Acest lucru se datorează faptului că au fost primele care au apărut pe piață. Caracteristica lor principală este puterea. Fiecare bec are o putere de 9W. Există lămpi pentru 1, 2, 4 și 6 becuri. În consecință, dimensiunea sa depinde de putere.

Dacă scopul este să cumperi o lampă UV unghii pentru uz casnic, atunci este suficientă una mică cu 1-2 becuri. În primul rând, nu vei avea nevoie de o lampă mai mare, deoarece tot nu vei putea usca două mâini în lampă în același timp. În al doilea rând, prețul va fi și el mai mare. In ceea ce priveşte gama de preţ, alegerea lămpilor UV este foarte mare, de la cele bugetare la cele mai scumpe.

Timpul de uscare depinde de puterea lămpii. În medie, aceasta este de 2 minute pe strat. Pentru un confort sporit, unele modele au cronometre incorporate și cel mai adesea, doar pentru 2 minute. Dacă alegi o lampă UV unghii pentru lucru, atunci este de preferat o lampă mai puternică și mai mare. Astfel, poți economisi timpul, uscând două mâini în același timp și într-un timp mai scurt.

Lampa UV unghii – design

Din punct de vedere tehnic, o lampă UV unghii este un dispozitiv destul de simplu și de înțeles. Designul elementar al dispozitivului include o carcasă, în interiorul căreia există becuri speciale, iar în exterior un panou de control. Unele modele pot fi completate cu temporizatoare, ventilatoare, suprafețe de oglindă, panouri glisante și alte elemente de diferite grade de utilitate, dar principiul general de funcționare nu se va schimba de la acestea.

Reclamă

Lămpile UV pot varia foarte mult în dimensiune. Acesta este un factor important de luat în considerare în funcție de obiectivele și prioritățile tale. Există modele concepute pentru uscarea simultană a două mâini simultan. Sunt mai voluminoase, mai grele și mai scumpe, dar economisesc ceva timp. Dacă nu te gândești la echipament profesional, dar cauți ceva potrivit pentru uz personal, ți se vor potrivi opțiunile mai compacte și bugetare. Unele fete doresc ca lampa UV unghii să aibă o culoare anume. Designul carcasei poate fi foarte diferit: de la alb și metalic la roșu și roz aprins. Prin urmare, dacă selectezi o lampă UV unghii pentru interior, poți găsi o combinație armonioasă.

Lampa UV unghii – avantaje

Cele mai populare și accesibile echipamente pentru manichiura de lungă durată sunt lămpile UV unghii. Parametrul principal, indiferent de marcă și producător, este puterea dispozitivului. Acest indicator este măsurat în wați. Lampa UV poate fi de 9W, 18W, 36W și 54W. Probabil ai observat că toate valorile enumerate sunt multipli de 9. Totul este explicat foarte simplu: puterea lămpii UV unghii depinde de numărul de becuri fluorescente din interiorul carcasei. Într-o lampă UV de 9W există una, la 18W – două, la 36W – patru și la 54W – șase. Puterea dispozitivului afectează direct calitatea polimerizării stratului de acoperire și timpul petrecut de unghii în lampa UV.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și