Închide meniul

(P) Un altfel de sport, al creativității – pictura pe numere de la Pictorul Fericit

Publicat: 13 octombrie 2021, 14:29

Pictura pe numere, un altfel de sport

Dacă nu ați descoperit până acum, trebuie spus că pictura pe numere este o activitate ce îmbină utilul cu plăcutul. Vorbim despre un proiect de tip do it yourself – diy. Acesta înseamnă să pictați singuri un tablou perfect. Poate că pare greu de crezut, dar nu imposibil. Veți avea într-adevăr puțin ajutor și acesta constă în ghidul numerelor. Mai concret, pe pânza ce urmează să fie pictată veți descoperi numere ce corespund unor culori, iar simpla corespondență între acestea vă ajută să vă dați seama unde să aplicați culoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pictând vă eliberați de stres, vă descoperiți pasiunea pentru culori și desigur vă animați orice zi. Ideea a fost destul de repede îmbrățișată de toată lumea, de la mic la mare și a devenit una populară. Nu este astfel de mirare că unul din e-shop-urile de nișă, Pictorul Fericit, și-a extins gama de produse și categoriile de picturi pe numere.

Aici veți găsi tematici ale tablourilor, dintre cele mai diverse. Pentru cei care preferă natura, peisajele urbane, pentru cei care își doresc flori sub ochii lor, pentru pasionații de animale sau mașini, în stocul de la Pictorul Fericit vor regăsi picturi pe numere diverse și pentru toate preferințele. Pictorul Fericit ofera picturi pe numere pentru copii de asemenea. Acestea sunt ceva mai mici ca dimensiuni și anume de 30×40 cm față de 40×50 cele pentru adulți. Au un grad mai mic de dificultate, însă vin de asemenea în kit complet.

Reclamă

Ce înseamnă un kit complet de pictură

În varianta de la Pictorul Fericit un kit de pictură înseamnă setul complet de pânză de bumbac montată pe șasiu cu toate accesoriile incluse: pensule, culori, schița tabloului.

Pentru un astfel de kit scoateți din buzunare 150 de lei, 99 de lei pentru picturile fără șasiu, 120 de lei pentru picturile pentru copii. Însă orice comandă de minim 99 de lei se bucură de transport gratuit oriunde în țară.

Reclamă

Iar dacă pe parcurs când veți descoperi plăcerea de a picta veți dori să treceți la o nouă etapă, același e-shop vă poate fi sursa perfectă pentru achiziții de pictor profesionist. De aici vă puteți achiziționa articole profesionale și semi-profesionale, de la pânze – din bumbac sau in – la pensule și culori.

Pictura pe numere vă antrenează mintea

Mai ales în această perioadă când începeți să limitați timpul petrecut afară, când zilele sunt mai scurte și mohorâte preferați o activitate antrenantă. Aceasta poate fi pictura pe numere. Vă antrenează mintea, răbdarea și atenția, pentru ca la final să vă răsplătească cu un tablou ce poate fi decorațiune perfectă în casa voastră.

Ați încerca?

Reclamă 4 / 0/3

Contact:
Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2
contact@pictorulfericit.ro
0754 459 540

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile