Închide meniul

(P) Vlad Cazino: 5 ani de Super experiențe & Distracție pe bune într-un mediu sigur și responsabil!

Antena Sport Publicat: 22 august 2023, 17:20 / Actualizat: 30 noiembrie 2023, 15:28

Reclamă

Vlad Cazino: 5 ani de Super experiențe & Distracție! S-au împlinit 5 ani de Vlad Cazino, așa că cel mai șmecherific cazinou online din România a lansat o campanie în care reia și mai puternic mesajul său în favoarea jocului responsabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Cazino: 5 ani de Super experiențe & Distracție

Fii pe fază și hai în universul distracției pe bune! Cătălin Bordea, superstarul de stand-up comedy pe care te poți baza mereu pentru divertisment de top, are acum un coleg nou: Florin Piersic Jr. s-a alăturat trupei de elită în rol de maestru responsabil.

Rezultatul colaborării: un spot video și diverse mesaje vizuale care îți amintesc să nu uiți de cel mai cool mod de a te distra – doze echilibrate, fără compromis, fără probleme, doar cu momente memorabile. Distracție într-un mediu sigur și responsabil – aceasta este promisiunea Vlad Cazino.

Depuneri fără limită? Nu pe tura mea. Joacă Responsabil! Ia zi, bossultane, ai băgat cam mult de data asta, nu-i așa? Stai chill că nu-i problemă. Intri frumușel pe Vlad Cazino și bagi acolo limită la depunere. Zic bine? Zic bine!

Dacă-ți dă cu minus, impune-ți limite. Joacă responsabil! Bro, după fața ta parcă ai cam fi în problemă. Nu mai bine pui tu frumos o limită adevărăciune la pierderi? Și stai no stress după aia. Iar dacă mai ai nevoie de ajutor, te aștept aici https://www.vladcazino.ro/general-info/whentostop.

Reclamă

Tool-uri utile în secțiunea Joc Responsabil, la Vlad Cazino

Vampirul Vlăduț știe că timpul zboară cu viteza luminii atunci când te distrezi pe bune. E firesc, doar ai atâtea super jocuri ca la aparate și jocuri de masă cu dealer live pe platforma Vlad Cazino. Însă dacă ai nevoie de un reality check, poți folosi instrumentele potrivite, pe care le ai mereu la îndemână – simplu și comod.

Folosește plasa de siguranță a lui Vlăduț și te asiguri că nu te ia valul! Când joci pe mize reale la cazino online, cel mai cool este să joci responsabil. Pentru distracție epică și amintiri cu vampireală ca la carte!

Iată la ce fel de tool-uri practice sunt disponibile în orice moment la Vlad Cazino:

Reclamă 4 / 0/3

Testează-ți profilul de jucător – răspunde pe bune și vei avea parte de date utile, pe bune!
Limite la depunere – stabilește suma maximă pe care o poți depune și cât de des să poți depune!
Limitarea pierderilor – setează prag maxim și niciodată nu vei depăși costul alocat pentru distracția la cazino, bugetul pe care ți-l permiți!
Pauză sau chiar auto-excludere – dacă e nevoie, faci o pauză mai lungă și te vei întoarce doar când te simți pregătit cu adevărat!

Mai mult decât atât, la fiecare 60 de minute petrecute pe platforma Vlad Cazino, ești informat de cât timp joci și cât ai câștigat sau pierdut în respectivul interval. Când ai nevoie de suport, echipa de relații cu clienții Vlad Cazino este la dispoziția ta.

Misiunea Kindred Group: ZERO venituri din Harmful Gambling

Cel mai etic este să câștigi doar când oferi servicii care și-au îndeplinit scopul de a aduce bucurie, distracție fără compromis. Kindred Group, operatorul de top care deține Vlad Cazino, și-a propus să pună în aplicare un proiect care să conducă la acest obiectiv.

Astfel, sub titulatura „Our Journey Towards Zero”, cei de la Kindred Group vor să elimine orice comportament altfel decât responsabil al jucătorilor de pe platformele lor de gambling.

Descoperă toate detaliile despre jocul responsabil alături de Vlăduț, este cel mai bun mod de a lua parte la distracția epică în stil vampiresc!

Vlad Cazino face parte din Unibet (Germany) Limited, companie care deține Licența Clasa I nr. L1160657W000330 ONJN (1.09.2016 – 31.08.2026). Platforma www.vladcazino.ro se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit 18 ani.

Reclamă
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:45 Simona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT (16:00), în primul tur de la Trophee Clarins. Al doilea meci al Simonei de la revenire 13:24 Gigi Becali, detalii explozive despre negocierile pentru Louis Munteanu: „Cred că se duc să-l păcălească pe Şucu!” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și