Închide meniul

Pandemia a băgat frica în Cristi Borcea! Omul de afaceri a dezvăluit de câte ori se spală pe mâini pe zi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2020, 17:21 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:42

Pandemia a băgat frica în Cristi Borcea! Omul de afaceri a dezvăluit de câte ori se spală pe mâini pe zi

Hepta

Cristian Borcea, alături de Valentina Pelinel

Astfel, Borcea alături de Valentina Pelinel și de fiul lor, Milan, au mers să viziteze Dino Park de la Râșnov. Măsurile de protecție impuse de Borcea au fost extrem de stricte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Chiar purtăm masca, deși nu pot spune că este confortabilă. Dar nu risc nimic, nu mă joc cu sănătatea mea și a celor dragi. Mască, dezinfectant, ne spălăm și de 30 de ori pe zi dacă trebuie”, a spus Cristi Borcea pentru Libertatea.

Borcea și-a luat pauză de la afaceri

Cristi Borcea a mai spus că și-a luat o pauză de la afaceri și preferă să stea mai mult cu familia. Are și un motiv întemeiat pentru că ultimii 3 copii, Melissa, Alex și Gloria, au sosit din SUA.

Da, sunt fericit. Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp vor sta ei aici, nu știu dacă voi mai ajunge la birou. Le dedic lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei.

Îmi mai iau o vacanță, a început să mă prindă bine viața de familist. Mi-a fost greu fără ei, nici eu n-am putut să merg în America, nici ei nu au avut cum să ajungă aici.

Reclamă

Toți nouă sunt ceea ce am eu mai de preț. Se înțeleg foarte bine și se sprijină, în orice problemă. De fapt, de asta sunt cel mai mândru, aceasta este bogăția mea. Eu sunt mai sentimental și când îi văd, uneori, îmi dau lacrimile”, a spus Borcea pentru sursa citată. 

Cristi Borcea (50 de ani) are 9 copii, cu vârste între un an și jumătate și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican, Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu și Milan (4 ani) și gemenele Indira și Rania (1.5 ani), cu Valentina.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și