Închide meniul
Foto

„Pe Laurenţiu Reghecampf l-au trădat frustrările”. Anamaria Prodan, lămuriri despre şeicul cu care îşi reface viaţa. Ce i-a asigurat pe copii

Reclamă

Publicat: 25 martie 2022, 17:21

„Pe Laurenţiu Reghecampf l-au trădat frustrările”. Anamaria Prodan, lămuriri despre şeicul cu care îşi reface viaţa. Ce i-a asigurat pe copii

Anamaria Prodan, alături de Sarah Dumitrescu

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan se grăbeşte să divorţeze pentru a doua oară. Agentul de jucători, în vârstă de 49 de ani, este în plin scandal cu Laurenţiu Reghecampf şi aşteaptă ca judecătorii să pună capăt căsniciei. Vedeta are deja un nou iubit şi anunţă că va face publică relaţia abia în momentul în care se va finaliza procesul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul a postat o imagine în care apare alături de şeicul care ar putea să îi devină noul soţ. Până atunci, i-a asigurat pe cei trei copii pe care îi are din cele două mariaje (Sarah, Rebecca şi Laurenţiu Reghecampf Jr.) că bărbatul din Dubai nu îşi va face apariţia în casa lor până nu va divorţa.

Anamaria Prodan, despre noul iubit: „Nici vorbă să fie vreun bărbat care să stea la mine în casă”

Aștept să se finalizeze divorțul, iar apoi îmi voi vedea de viață, așa cum merit și cum trebuie să o fac. Nu mă voi ascunde, îmi voi asuma totul atunci când va fi momentul. Dar acum nu se pune problema, copiii mei nu vor vedea pe altcineva în casă, acum, cât sunt încă măritată legal.

Pozele acelea (cu un bărbat de origine arabă, din spate, și care au provocat suspiciuni, n. red.) sunt la birou, o prietenă mi-a făcut o poză, nici vorbă să fie de acasă, nici vorbă să fie vreun bărbat care să stea la mine în casă. Sunt foarte fericită și liniștită. Sunt mai fericită și mai relaxată ca niciodată. Sunt îndrăgostită de copiii mei, de toți cei din jurul meu, de prietenii mei”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Agentul de jucători nu a ratat ocazia de a-l ataca pe Laurenţiu Reghecampf, cel care locuieşte deja alături de amanta Corina Caciuc. Tânăra de 29 de ani este însărcinată şi urmează să nască la începutul lunii mai.

Reclamă

Să nu uitați niciodată că mă numesc Anamaria Prodan și sunt omul care a creat construit, inventat și luptat pentru tot ceea ce ați văzut în toți acești ani referitor la imaginea noastră ca familie, fericire, avere, demnitate, mândrie, etc.

Asta până când pe Reghecampf l-au trădat frustrările, și-a dat arama pe față și s-a făcut de râs pe plan național și internațional. Eu și copiii mei azi suntem atât de fericiți încât tot ce vine din lumea lui Reghecampf este prea jos ca noi să ne mai deranjăm. Ne uităm doar spre viitor„, a fost atacul vedetei la adresa lui Laurenţiu Reghecampf.

Sarah Dumitrescu, strigăt de disperare: „Laurenţiu Reghecampf mi-a fost ca un tată până a greşit enorm”

Sarah Dumitrescu a vorbit pentru prima oară despre scandalul uriaș în care este implicată mama ei, Anamaria Prodan. Fiica agentului din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu susține că l-a iertat deja pe Laurențiu Reghecampf, pe care și-ar dori să îl vadă mai des.

Reclamă 4 / 0/3

Sarah susține că toți copiii se simt părăsiți și ignorați de Laurențiu Reghecamp, mesajul ei fiind ca un strigăt de disperare pentru ca ea să simtă că face parte din nou dintr-o familie unită.

Azi sunt puternică și mândră de mama și de frații mei. De tatăl meu, care m-a ajutat enorm în cariera mea. Chiar și de Laurențiu care mi-a fost ca un tată, pâna când a greșit enorm și a căzut in lumea aia urâtă, de care noi nu vrem sa știm.

Nu prea mai suntem. Suntem blocați noi, frații, de tatăl Laurențiu. Dar știm că o să vină ziua când o să înțeleagă cât l-am iubit și-l iubim și ce a însemnat el pentru noi. Soarele familiei noastre.

Noi și mama sperăm să înțeleagă că familia este cel mai important lucru de pe pământ și, chiar dacă a ales altceva, nu se poate uita că a făcut parte și va face mereu parte din familia noastră. Îl iubim enorm și îl așteptăm acasă oricând simte că îi este dor de noi!”, a spus Dumitrescu, citată de click.ro.

Recomandări
  • Anamaria Prodan, în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf
  • Anunţul făcut de vedetă despre noul ei iubit

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și