Închide meniul

Pele s-a vaccinat anti Covid-19 la 80 de ani. Mesajul special în lupta cu coronavirusul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 5:59

Pele s-a vaccinat anti Covid-19 la 80 de ani. Mesajul special în lupta cu coronavirusul

Instagram Pele

Pele s-a vaccinat la 80 de ani

"Astăzi este o zi de neuitat, am primit vaccinul! Pandemia nu s-a terminat încă. Trebuie să rămânem disciplinaţi pentru a proteja vieţi, până când mulţi oameni vor primi vaccinul. Vă rog să continuaţi să vă spălaţi mâinile şi să rămâneţi acasă, dacă este posibil. Când ieşiţi, vă rog să nu uitaţi masca şi să păstraţi distanţa socială. Acest lucru va trece dacă ne putem gândi la alţii şi dacă ne putem ajuta reciproc", a scris marele Pele pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pele a apărut cu un cadru şi în scaun cu rotile

Imaginea cu Pele care se vaccinează apare la puţin timp după ce el a fost surprins într-un scaun cu rotile şi mergând cu ajutorul unui cadru. Asta la interviul de promovare al noului documentar de pe Netflix, numit simplu "Pele".

Pele a trecut printr-o operaţie la şold, care nu a avut însă succesul scontat. "Este destul de fragil. A avut o operaţie la şold, dar nu s-a recuperat perfect", susţinea fiul său, Edinho, în 2020.

Pele a împlinit 80 de ani! A marcat 1.279 de goluri

1279 de goluri a marcat Pele în toate meciurile disputate, inclusiv amicale, un record de Guinness World Record. Pentru naţională, a înscris 77 de goluri în 92 de partide.

La doar 17 ani, devenea campion mondial cu Brazilia (1958), având un rol esenţial la câştigarea titlului. El era desemnat cel mai bun tânăr jucător al turneului din Suedia şi intra în cartea recordurilor ca cel mai tânăr fotbalist care joacă şi marchează în finală de campionat mondial. A reuşit o dublă în faţa ţării gazde, pe care Selecao a învins-o cu 5-2. Apoi, el s-a impus alături de Selecao şi la Mondialele din 1962 şi 1970.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și