Închide meniul
Foto

Pensionarul român care și-a umplut hotelul până la refuz cu refugiați din Ucraina! ”Eu nu văd ce intră în parcare? Vin ei şi plătesc”

Antena Sport Publicat: 5 martie 2022, 12:46

Reclamă
Pensionarul român care și-a umplut hotelul până la refuz cu refugiați din Ucraina! ”Eu nu văd ce intră în parcare? Vin ei şi plătesc”

Imagini teribile din Ucraina / Foto: Profimedia Images

Imagini teribile din Ucraina / Foto: Profimedia Images

Dumitru Dragomir, ajuns la 75 de ani, se menține în afaceri și e activ în spațiul public. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal din România se laudă cu un hotel de lux, pe care acum l-a folosit să ajute refugiații din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pensionarul român care și-a umplut hotelul până la refuz cu refugiați din Ucraina

Dragomir nu a primit însă toți ucrainenii pe gratis. Refugiații care au o situație financiară stabilă stau contra-cost la hotelul lui „Mitică”. Cei săraci au cazarea asigurată.

„Am mulţi, full. Este hotelul full. Cei care au maşini mai luxoase şi, astea, plătesc, restul, nu. Eu nu văd ce intră în parcare? Vin ei şi plătesc. Sunt oameni corecţi. Sunt oameni pricopsiţi. Şi ceilalţi sunt foarte cuminţi, liniştiţi. Sunt necăjiţi, oameni necăjiţi, să ştiţi. Dacă au plecat din ţara lor, şi-au lăsat toată strânsura lor şi au plecat. Alţii au plecat cu bani, cu ceasuri scumpe, cu briliante, cine a avut”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit digisport.ro.

Un milion de refugiaţi au fugit din Ucraina în ţările vecine de la începutul invaziei ruse în urmă cu o săptămână, a declarat joi Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiaţi, Filippo Grandi.

În Ucraina, forţele ruse şi-au continuat înaintarea, cucerind, printre altele, Herson, un mare oraş din sudul ţării.

Reclamă

Dumitru Dragomir: „Este o luptă între americani şi ruşi!”

„Cred că este o luptă între americani şi ruşi, nu între ruşi şi ucraineni. Ruşii nu avea de unde să aibă ei curaj aşa, de capul lor, în Ucraina dacă nu se înţelegeau cu americanii. Şi câştigă amândoi. Câştigă şi americanii, câştigă şi ruşii, asta e convingerea mea.

Şi o să tragem noi, o parte din estul Europei, asta este! Asta este o tâmpenie , ce vină au sportivii să sufere? Păi, suferă iar sărăcimea? Numai câţiva câştigă mulţi bani…

Mai ales pe timpul războiului contează să ai bani. Sunt 60 de miliardari, restul sunt milionari. La milionari nu le-au oprit conturile. Să nu crezi că miliardarii nu şi-au împărţit în toate offshor-urile din lumea asta banii, să nu aibă probleme. Şi cum dracu’ de au ştiut cu trei zile înainte de au plecat din Ucraina? (n.r. miliardarii din Ucraina care au părăsit ţara)„, a mai spus Dumitru Dragomir.

Reclamă 4 / 0/3

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Gigi Becali încearcă să ajute cât mai mulți refugiați din Ucraina

Și Gigi Becali a sărit în ajutorul refugiaților ucraineni care au fugit de război și au trecut granița în România. Patronul lui FCSB și-a pus la dispoziție baza de la Berceni, care a fost pregătită pentru a găzdui până la 500 de persoane. Tot mai multe persoane ajung acolo în fiecare zi.

Omul de afaceri a trimis mai multe autocare la graniță, pentru a-i aduce la București pe cei aflați în mare suferință. Primii ucraineni au ajuns în noaptea de luni spre marți și numărul lor este în continuă creștere. Jucătorii vicecampioanei se antrenează pe terenul de lângă clădirea în care au fost cazați refugiații.

Finanțatorul roș-albaștrilor are și un bloc în Petroșani în care ar putea sta între 200 și 300 de persoane. Și-a făcut planul și în cazul în care baza celor de la FCSB va deveni neîncăpătoare, iar refugiații care sunt aduși cu autocarul echipei își vor dori să rămână în Capitală.

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali își dorește să închirieze integral hoteluri mici din București, de 2 și 3 stele. I-a pus deja pe angajații săi să întocmească o listă și să ia legătura cu șefii hotelurilor pentru a pregăti terenul. Milionarul român vrea să îi cazeze acolo, dar să le asigure și hrana necesară.

Becali și-a trimis acasă toți juniorii de la Academie, pentru a elibera cât mai multe camere la baza din Berceni. Ține, în permanență, legătura cu trimișii săi la granița României cu Ucraina.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și