Închide meniul

”Cum să doarmă pe străzi?” Gigi Becali, gest incredibil pentru refugiații de război din Ucraina: ”Toate hotelurile le închiriez, îi dau tot blocul! Vom goli un cămin de copii”

Reclamă

Publicat: 26 februarie 2022, 14:29

”Cum să doarmă pe străzi?” Gigi Becali, gest incredibil pentru refugiații de război din Ucraina: ”Toate hotelurile le închiriez, îi dau tot blocul! Vom goli un cămin de copii”

Gigi Becali, un nou gest impresionant pentru refugiații din Ucraina

Hepta

După ce a trimis autocare la graniță, Gigi Becali se implică și în cazarea refugiaților. Becali e decis să facă orice pentru ca oameni care au fugit din Ucraina să nu doarmă pe străzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Toate hotelurile din Galați le închiriez și cazez oameni în ele. Pot să-i cazez la o pensiune în Bucovina, dar unde pot să am grijă de oameni, e la București (baza din Berceni a lui FCSB). Nici nu știu cu cine să iau legătura. Oamenii ăia ce o să facă, unde dorm ei? Păi ce, creștinii noștri ortodocși să doarmă pe străzi? Sunt frații noștri.

Primarul din Petroșani să mă contacteze și îi dau blocul la dispoziție să facă ce vrea. 200-300 de persoane pot să intre. M-am gândit că oamenii ăștia nu au unde să doarmă.

Autocarele pleacă la graniță și încarcă oamenii să-i aducă la București, cazare, dormit și masă. Avem bucătărie la Academi. Vom goli un cămin de copii(…)”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Gigi Becali: „Nu pot să-i văd nici faţa lui Vladimir Putin”

Patronul lui FCSB este şocat de ceea ce a văzut în ţara vecină şi a avut cuvinte dure la adresa lui Vladimir Putin. Nu înţelege cum a putut preşedintele Rusiei să ia o astfel de decizie şi să declanşeze războiul. Omul de afaceri l-a comparat pe Putin cu Regele Irod, cel cunoscut în istorie drept „ucigaşul de prunci”.

Reclamă

Mie nu îmi vine să cred că există un asemnea om (n.r. Vladimir Putin). În istorie aceşti oameni sunt asemănaţi cu Regele Irod. Adică să te duci să omori alţi oameni, nu-mi vine să cred! N-are cum să ajungă războiul aici. Dar mai ştii? Eu când îl văd, dau pe alt program. Nu pot să-i văd nici faţa (n.r. lui Vladimir Putin). Pe cuvânt, Doamne miluieşte. Aşa ceva… mă uit şi nu-mi vine să cred. Cum să te duci să omori alţi oameni?„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și