Închide meniul
Foto

”Pentru mine, el este Dumnezeu!”. Anamaria Prodan a dezvăluit care este celebrul milionar care e alături de ea în perioada scandalului uriaș cu Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2022, 12:55

”Pentru mine, el este Dumnezeu!”. Anamaria Prodan a dezvăluit care este celebrul milionar care e alături de ea în perioada scandalului uriaș cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit care este celebrul milionar care e alături de ea

Instagram Anamaria Prodan

”Mircea Lucescu este altceva. Pentru mine, nea Mircea este Dumnezeu. Non-stop am vorbit cu Mircea Lucescu și despre problemele mele personale. Nea Mircea mi-a zis așa: `Eu toată viața, am avut-o pe soția mea lângă mine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A stat lângă mine ca o leoaică și a urmărit fiecare pas`. Și el a fost bărbat frumos. Orice bărbat care e mare are tentații. Soția a stat lângă el și el a stat alături de ea. Casa e casă. Familia trebuie să fie sfântă”, a spus Prodan, la podcastul lui Codin Maticiuc.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre milionarul care ar deține informații compromițătoare despre Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan așteaptă cu nerăbdare să înceapă procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Prima înfățișare este programată pe 7 februarie, la Judecătoria Buftea. Atunci e de așteaptat să aibă loc prima confruntare, față în față, între cei doi soți. Antrenorul Universității Craiova nu și-a dorit ca separarea să aibă loc cu rapiditate, la un cabinet notarial.

Reghecampf și-a găsit deja fericirea în brațele amantei Corina Caciuc, cea care este însărcinată și urmează să nască la începutul lunii mai. Aceștia tocmai și-ar fi cumpărat un apartament într-un cartier rezidențial în Craiova.

„Laur e omul care se supune. Am văzut lucrurile astea de-a lungul anilor. Când Gigi Becali a ieșit și l-a făcut zob, n-a scos un cuvânt. De ce? Pentru că știa că îl are la mână Gigi Becali. (Codin Maticiuc: Tu îl ai la mână pe Reghecampf?) Eu nu îl am la mână.

Reclamă

Astea (n.r. mesajele primite de la el) sunt dovezi grăitoare că omul și-a devalizat familia și ce m-a durut cel mai tare și m-a făcut să iau atitudine este că e premeditat nu de o zi, de ani!„, a spus Anamaria Prodan în podcastul cu Natanticu și Codin Maticiuc.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și