Închide meniul
Foto

„Perla Banatului” l-a menţinut în formă pe Marius Constantin. Fundaşul îşi pregăteşte revenirea, la 39 de ani

Publicat: 17 ianuarie 2024, 18:27

Reclamă
„Perla Banatului” l-a menţinut în formă pe Marius Constantin. Fundaşul îşi pregăteşte revenirea, la 39 de ani

"Perla Banatului" l-a ţinut în formă pe Marius Constantin

Miruna Lazea şi Marius Constantin / Colaj Instagram

„Perla Banatului” este cea care l-a menţinut în formă pe Marius Constantin. Fostul internaţional român nu renunţă la fotbal şi îşi pregăteşte revenirea pe teren la 39 de ani. Şi-a găsit echipă după ce a plecat de la FC Argeş, echipă cu care a retrogradat în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Constantin nu a mai jucat niciun meci oficial de 10 luni. Totuşi, nu ia în calcul să îşi agaţe ghetele în cui şi e pregătit pentru un nou început. Potrivit liga2.prosport.ro, fundaşul care a jucat timp de şapte ani în tricoul Rapidului se antrenează sub comanda lui Cristi Pustai la Ceahlăul.

„Perla Banatului” l-a menţinut în formă pe Marius Constantin

Jucătorul cu peste 300 de meciuri jucate în Liga 1 şi 4 selecţii la naţionala României este aproape de a semna cu gruparea din Piatra Neamţ. În ultimele luni s-a pregătit singur, în sala de forţă, alături de iubita lui care este cu 15 ani mai tânără (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

După divorţul de Kinga, femeia cea care era cu 10 ani mai mare decât el şi care i-a dăruit o fetiţă, Marius Constantin şi-a găsit liniştea sentimentală în braţele Mirunei Lazea. Aceasta este o cunoscută artistă din România.

Miruna Lazea este supranumită „Perla Banatului” şi este de o frumuseţe ieşită din comun. Ea cântă la nunţile românilor şi este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică de petrecere. Miruna l-a convins chiar pe Marius Constantin să apară în videoclipul la una dintre piesele ei.

Reclamă

Iubita lui Marius Constantin este foarte cunoscută şi în mediul online. Pe TikTok, platformă pe care este extrem de activă, este urmărită de peste 830.000 de oameni, având peste 21 de milioane de aprecieri la videoclipurile postate.

În cariera sa, Marius Constantin a evoluat la echipe precum Rapid, Universitatea Craiova, Gaz Metan Mediaș, FC Viitorul, ASA Târgu Mureș, JS Suning, FC Brașov şi FC Argeş. Cu giuleştenii a câştigat două Cupe ale României (2006, 2007) şi o Supercupă a României (2007). A cucerit Cupa României şi cu Universitatea Craiova, în 2021.

Marius Şumudică a fost în conflict cu Marius Constantin

În cariera sa, Marius Constantin a fost protagonistul mai multor momente controversată. La un moment dat, a avut şi un conflict cu Marius Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Constantin este un jucător care bea vin la 7 dimineaţa din minibar, e un jucător care are permisul suspendat din cauza alcoolului. La el în cameră e atâta fum de ţigară încât bicicleta stă dreaptă, fără cric. E un jucător care bea 5 sticle de bere şi fumează un pachet de ţigări când se duce la testul antidoping.

Nu salută niciodată galeria. E un jucător care aruncă cutia de bere când parchează maşina, înainte de antrenament. Mestecă 5 lame de gumă ca să nu miroasă la antrenament. Eu nu am venit niciodată beat la antrenamente, pentru că îmi respect echipa”, spunea Şumudică după ce a avut un conflict, în 2011, cu Marius Constantin.

Fundaşul care va împlini 40 de ani în luna octombrie este unul dintre jucătorii care nu au ascuns faptul că fumează.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și