Închide meniul
Foto

„Plângeam foarte mult!” Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri teribile! Ce i-a făcut Victor Piţurcă: „Nu înţelegeam ce se întâmplă”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 februarie 2022, 11:45

„Plângeam foarte mult!” Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri teribile! Ce i-a făcut Victor Piţurcă: „Nu înţelegeam ce se întâmplă”

Dezvăluiri incredibile făcute de Vica Blochina

Instagram Vica Blochina

Vica Blochina a trăit alături de Victor Piţurcă 16 ani, deşi fostul selecţioner a fost căsătorit. Cei doi au şi un băiat, pe care antrenorul nu a vrut să-l recunoască în primă instanţă. Doar după ce a trecut prin tribunale, Piţurcă l-a recunoscut pe băiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri teribile!

După ce a recunoscut că anul trecut a trecut printr-o depresie severă, acum Vica Blochina dezvăluie şi care a fost unul dintre motivele pentru care a ajuns cu nervii la pământ. După ce l-a recunoscut pe Edan, Victor Piţurcă s-a apropiat foarte mult de băiat.

Acum, micuţul ajunge să petreacă mai mult timp cu tatăl lui decât cu Vica Blochina, lucru care a speriat-o pe vedetă. „Edan după 14 ani e mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult şi nu ştiam de ce nu vrea să vină şi de ce nu vrea să mă asculte. Nu înţelegeam ce se întâmplă. Edan are o relaţie foarte frumoasă cu toată familia.

Cred că cu Steaua ţine. Ce spune tatăl lui asta vrea. Nu ştiu să spun dacă am aşa o linişte din punctul ăsta de vedere. Când pleacă copilul mă întreb cu ce am greşit. Ce am greşit ca mamă, poate eram prea dură. Îţi pui foarte multe întrebări. Când tatăl nu l-a recunoscut plângeam în fiecare şi voiam să-l recunoască. O prietenă mi-a spus ce o să păţesc atunci când îl va recunoaşte pe copil şi va pleca copilul de acasă la el”, a spus Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Citește și:

Vedeta a trecut printr-o depresie

Cea mai cunoscută amantă din România s-a decis să dea cărţile pe faţă şi să dezvăluie prin ce a trecut în urmă cu foarte puţin timp. Vedeta a avut o depresie puternică. Luni de zile s-a luptat cu această boală groaznică. „Eu am avut o depresie foarte urâtă acum de curând. Depresiile nu vin la oamenii care par sau nu par. Am avut momente când mă trezeam şi spuneam doar când mor. A fost foarte rău. Am avut o depresie din iulie până să plec în Thailanda. Am vrut să mor. Nu ştiam ce se întâmplă cu corpul meu. Am casă, am copil, am tată care iubeşte copilul. Oricine ar fi vrut să aibă viaţa mea. Nu îmi lipseşte nimic. Mă trezeam şi plângeam şi mă întrebam când mor. Spuneam că vreau să mor”, a mai spus vedeta, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și