Închide meniul
Foto

Planul secret al Anamariei Prodan: „O manevră prin care produce tensiune”. Vedeta, demascată în plin scandal de divorţ

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 decembrie 2021, 12:18

Planul secret al Anamariei Prodan: „O manevră prin care produce tensiune”. Vedeta, demascată în plin scandal de divorţ

Anamaria Prodan, dezvăluiri fabuloase

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a spus, înainte de a pleca din România că are oferte clare pentru Nicuşor Stanciu, de la Slavia Praga. Deşi nu a pronunţat numele unei echipe, se pare că ar fi vorba despre o formaţie din lumea arabă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Planul secret al Anamariei Prodan

Anamaria Prodan este însă taxată de către presa din Cehia care susţine că nu ar exista o ofertă pe bani mulţi pentru internaţionalul român. „Nu există nicio ofertă clară pe masa președintelui Jaroslav Tvrdik pentru Nicolae Stanciu. Totuși, nu este exclus să situația să se schimbe în cursul lunii ianuarie. Anamaria Prodan, fostul model și prezentator TV, are darul de a oferi informații în presă care să producă agitație. În cazul lui Nicolae Stanciu, o face cu regularitate. Imediat ce fereastra de transferuri începe, Anamaria Prodan începe să își facă apariția”, spun cei de la iSport.blesk.cz.

Acuzaţiile la adresa Anamariei Prodan nu se opresc aici. „Este o manevră prin care Prodan să producă tensiune. Singura ofertă pentru Stanciu e de la FC Dallas, dar e greu de imaginat că se vor apropia de suma dorită de Slavia, să zicem 5-6 milioane de euro. Cluburile din America nu sunt obișnuite să plătească sume atât de mari, mai ales că Stanciu și-ar dori un salariu mai mare decât are la Slavia în acest moment”, mai susţine sursa citată.

La plecarea din ţară, agentul a dezvăluit că există o ifertă clară pentru Stanciu. „Eu şi partenerii mei încercăm să finalizăm transferul lui Stanciu. E surpriză. Nu e în Europa. Cu Stanciu eu cred că se va finaliza acum. Am fost aproape şi sezonul trecut. Va merge undeva unde trebuie să câştige bani acum”, a declarat Anamaria Prodan.

Citește și:

Scandalul divorţului escaladează

Anamaria Prodan are mari probleme şi pe plan personal. S-a distrus căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf, iar cei doi vor merge la tribunal la începutul lui 2022 pentru a finaliza procesul de divorţ. Antrenorul se iubeşte cu Corina Caciuc, iar cei doi vor deveni părinţi la finalul lunii mai. Mai mult, se spune că după ce se va pronunţa divorţul, Reghe şi iubita lui se vor căsători cu acte în regulă.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și