Închide meniul

Povestea fabuloasă a fanului care s-a pierdut de prietenii săi la un meci şi 11 ani a trăit pe străzile din Milano

Publicat: 5 iulie 2022, 13:09

Reclamă
Povestea fabuloasă a fanului care s-a pierdut de prietenii săi la un meci şi 11 ani a trăit pe străzile din Milano

Povestea fabuloasă a lui Rolf Bantle

Captură Twitter

Povestea fabuloasă a lui Rolf Bantle, fanului de la Basel, care s-a pierdut de prietenii săi la un meci din deplasare cu Inter şi a trăit 11 ani pe străzile din Milano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rolf Bantle le-a spus prietenilor săi, chiar înainte de meci, că merge la baie şi se întoarce. „Mă duc un moment la baie, ne vedem în curând„, a fost mesajul lui Rolf. Totul se întâmpla în august 2004, la un meci dintre Inter şi Basel.

După ce a ieşit de la baie, Rolf nu şi-a mai găsit prietenii şi s-a pierdut pe stadion. De altfel, nici nu a mai putut să ajungă în sectorul în care se aflau fanii lui Basel.

Povestea fabuloasă a lui Rolf Bantle

Dintr-odată m-am trezit într-un cu totul alt sector”, va povesti, peste ani, Rolf Bantle. După meci, elveţianul a încercat să găsească maşina prietenilor sai, care era parcată în zona stadionului, dar fără succes.

SURSA: fanpage.it

Mai avea în buzunar 20 de francvi elveţieni şi 15 euro. A petrecut o primă noaptea pe străzile din Milano, iar acesta a fost doar începutul celor 11 ani trăiţi ca om al străzii.
În toată zona, lumea începe să-l cunoască și limba nu este o problemă: „Am lucrat mult în construcții și catering. Am fost mereu înconjurat de italieni„, mai spune bărbatul, conform fanpage.it.

Reclamă
Reclamă 4

S-a împrieteni şi cu mai mulţi stundeţi, care l-au ajutat cu mânacre şi saci de dormit. Viaţa i se schimbă din nou în aprilie 2015, când avea 71 de ani. Acesta a căzut pe trotuar şi şi-a rupt piciorul. Acesta nu avea asigurare medicală şi s-a aflat că este cetăţean elveţian.

În acel moment, fiind cetățean elvețian, intervine Consulatul Elvețian și are grijă de el. După 11 ani de viață fără adăpost la Milano, Rolf Bantle se întoarce la Basel, internat în spitalul universitar. Apoi este transferat într-un cămin de bătrâni, de unde fanul care într-o viață anterioară s-a rătăcit la San Siro își poate spune povestea, cu final fericit: „Aici mâncăm bine şi am un coleg de cameră drăguț”.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:46

Programul complet al Marelui Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, de la ora 16:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

14:36

Irina Begu, out de la Wimbledon. Eşec sever în primul tur la All England Club

14:25

România a ajuns la Munchen. Primele imagini cu tricolorii, cu o zi înainte de marele meci cu Olanda, de la EURO 2024

13:40

Programul Ligii 1 din sezonul 2024/25. FCSB o întâlneşte pe U Cluj în prima etapă. Când au loc primele derby-uri

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și