Închide meniul
Foto

Imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Ţiriac. Mama lui este de o frumuseţe răpitoare

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2023, 9:35

Reclamă
Imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Ţiriac. Mama lui este de o frumuseţe răpitoare

Poză rară cu fiul cel mic al lui Ion Ţiriac

O imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Ţiriac a fost postată chiar de mama acestuia, Sophie Ayad, chiar de ziua acestuia. Karim Mihai, cel mai mic dintre cei doi băieţi ai lui Ion Ţiriac, împlineşte chiar azi 27 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Mihai este al doilea băiat al miliardarului român, după Ion Ion Ţiriac, pe care îl are din urma relaţiei cu Mikette von Issenberg. De asemenea, Ţiriac are şi o fată, Ioana, tot în urma căsniciei cu ziarista din Egipt.

Poză rară cu fiul cel mic al lui Ion Ţiriac

„La mulţi ani pentru împlinirea vârstei de 27 de ani, pentru primul meu copil şi superstar, Karim. Te iubim până la lună şi înapoi. 2 decembrie 1996”, e mesajul postat pe Instagram de Sophie Ayad, alături de o poză din copilăria lui Karim.

Karim vorbeşte fluent limba română, asta după ce a avut o bonă din ţara noastră. Conform playtech.ro, moştenitorul miliardarului a absolvit Deerfield Academy, din Massachusetts, una dintre cele mai prestigioase din lume, care aduna elevi din 37 de ţări.

Instagram Sophie Ayad
Instagram Sophie Ayad

Sophie Ayad este marea iubire din viaţa lui Ion Ţiriac

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen.

Reclamă

Sophie lucra atunci pentru revista Bunte şi a trăit 9 ani o poveste de iubire cu cel care era cu mult mai în vârstă decât ea. Cei doi au împreună doi copii, pe Karim şi pe Ioana Natalia.

„Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire„, a declarat Sophie Ayad, la sfârşitul anului 2019, pentru libertatea.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța Vezi toate știrile
Citește și