Închide meniul

Preferatul lui Gigi Becali a fost implicat într-un accident! S-a găsit alcool la bordul mașinii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2020, 15:58

Preferatul lui Gigi Becali a fost implicat într-un accident! S-a găsit alcool la bordul mașinii

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Preferatul lui Gigi Becali a fost implicat într-un accident! S-au găsit alcool în bordul mașinii

Moreno se afla într-un vehicul, moment în care șoferul a intrat într-o motocicletă ce mergea regulamentar. Poliția a ajuns la fața locului și a confiscat băuturi alcoolice, care se aflau în bordul mașinii. Alături de Moreno mai erau și alți doi oameni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost jucător la FCSB, implicat într-un accident rutier

Evenimentul neplăcut a avut loc în sudul capitalei din Cordoba, într-o intersecție dintre străzile Armada Argentina și Esquel. Mașina în care se afla și More era condusă de Oscar Huerto Bustos, agentul fotbalistului.

Impactul nu a fost unul serios, mai rău fiind afectată femeia ce conducea motocicleta. Cazul este unul penal, iar poliția va porni în acest sens un demers. De asemenea, Moreno și prietenii sunt acuzați de nerespectare a regulilor de carantină impuse de autoritățile din Argentina.

Dayro Moreno a evoluat pentru FCSB în perioada 2008-2010 și a marcat 13 goluri. Becali îl transfera pe columbian cu 2 milioane de euro, fiind cea mai scumpă achiziție pe care o făcea latifundiarul din Pipera.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și