Închide meniul

Pregătiți hârtiile! Echipele ANAF au descins la sediul FRF. Anunțul făcut de ministrul Florin Cîțu

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 24 noiembrie 2020, 12:48 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Pregătiți hârtiile! Echipele ANAF au descins la sediul FRF. Anunțul făcut de ministrul Florin Cîțu

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Agenția Națională de Administrare Fiscală este în mijlocul unui control la Federația Română de Fotbal

Oficialul guvernamental a declarat că investigațiile sunt în vigoare și, atunci când întregul proces va fi completat, el va fi făcut public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"În 17.11.2020, echipele de control ale ANAF au început un control la Federaţia Română de Fotbal, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public", a declarat Florin Cîțu, fără a oferi mai multe detalii referitoare la acestea.

”În acest moment se face analiza documentelor, iar când acest raport va fi finalizat, îl vom face public”, a precizat acesta într-un ”live” pe Facebook-ul Ministerului Finanțelor Publice.

De altfel, același Cîțu a precizat că echipa de la Inspecție Economică din cadrul ministerului derulează în același timp controale în cadrul mai multor instituții.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și