Închide meniul
Foto

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf a publicat cele mai „fierbinţi” imagini ale verii: „Eşti tot ce e mai frumos”

Publicat: 14 august 2023, 17:49 / Actualizat: 9 noiembrie 2023, 17:17

Reclamă
Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf a publicat cele mai „fierbinţi” imagini ale verii: „Eşti tot ce e mai frumos”

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf a publicat cele mai "fierbinţi" imagini ale verii

Florentina Raiciu / Instagram

Florentina Raiciu, despre care chiar Anamaria Prodan a spus că ar fi avut o aventură cu Laurenţiu Reghecampf, a publicat cele mai „fierbinţi” imagini ale verii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta se bucură din plin vara aceasta de soare şi de mare şi s-a pozat în ipostaze provocatoare.

Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf a publicat cele mai „fierbinţi” imagini ale verii

Urmăritorii au înroşit butonul de „Like”, Florentina Raiciu adunând sute de like-uri la fiecare poză.

„Eşti tot ce e mai frumos”, a comentat cineva. „Eşti o adevărată divă”, i-a transmis altcineva Florentinei Raiciu.

Vara aceasta Florentina Raiciu a fost protagonista unui pictorial inedit. Ea s-a fotografiat la o fermă, tăind roşii. Şi aceste imagini au fost însă provocatoare, Florentina Raiciu arătând că ştie să pozeze în ipostaze sexy chiar şi în locaţii inedite.

Reclamă

Numele Florentinei Raiciu, rostit în scandalul soţilor Reghecampf

Numele Florentinei Raiciu a apărut legat de Laurenţiu Reghecampf după anumite declaraţii ale lui Gigi Becali. Chiar Anamaria Prodan i-a rostit numele Florentinei.

Totul a început din ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut și au apărut tot felul de nume de femei. Cu amantă de 8 ani, că Anamaria Prodan are și ea pe cineva. Am mii de mesaje și toată lumea pune câte o întrebare. Toți mă întreabă… Familia este ok. Eu nu sunt femeia care a stat la mâna unui bărbat. Nu există că l-am luat de bărbat ca să am mașini sau altceva. (…) E jenant că în 2021 mai avem discuții de genul acesta. Că are amantă de 8 ani și nevastă-sa doarme, stai, că a furat averea familiei și a făcut nu știu cui salon. El era atunci antrenor la Steaua. Unde erau ăia 10-20 de mii de dolari pe care îi dădea… cum o cheamă?! Florentina, nu știu…”, declara Anamaria Prodan.

Florentina Raiciu nu s-a afişat niciodată alături de Laurenţiu Reghecampf şi nici nu a dorit să comenteze în vreun fel în presă nimic în legătură cu ce s-a spus şi s-a scris. „Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc!”, se limita Raiciu să spună pentru redactia.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florentina Raiciu a pozat de 5 ori în Playboy

Florentina Raiciu dezvăluia că a avut un complex în liceu pentru că purta aparat dentar. Acest lucru nu a împiedicat-o pe tânăra de 34 de ani să pozeze în trecut de 5 ori în Playboy.

Da, așa este (n.r. – a pozat de 5 ori în Playboy). Mereu a fost ceva frumos. Pare ciudat, dar nu am avut niciodată trac. Emoții aveam pentru că atunci nu se prelucrau așa mult pozele că acum și nu voiam să rămân cu amintiri ‘neplăcute’.

Primul număr, de exemplu, nu mi-a plăcut și nu cred că-l mai am. Simțeam că e singurul lucru unde nu aș fi dat greș, mă simțeam liberă, în pielea mea, îmi trebuia doar puțină muzică să intru în atmosferă. Am avut noroc de fotografi buni, oamenii care au fost în jurul meu căutau să mă facă să mă simt bine, să nu fiu stânjenită.

Mă complimentau și-mi spuneau că am ‘ceva’ pentru că eu aveam multe complexe, dar căutam să nu arăt asta. Ulterior s-a dovedit că ceea ce mă jena cel mai mult era, de fapt, atu-ul meu: zâmbetul, dantura. În școala generală, în liceu, eram complexată, apoi toată lumea mă alegea la castinguri datorită acestui aspect. Am purtat vreo 2 ani mai târziu aparat dentar pentru a înlătura orice mă nemulțumea”, mărturisea Florentina Raiciu, citată de fanatik.ro.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și