Închide meniul
Foto

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre bărbaţii din viaţa ei: „Am suferit, am căzut de multe ori”

Publicat: 16 martie 2023, 13:31

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre bărbaţii din viaţa ei. Florentina Raiciu, cea despre care s-a spus că a avut o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf, a vorbit despre dezamăgirile din dragoste.
Despre Florentina Raiciu s-a spus că ar fi avut o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă
Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre bărbaţii din viaţa ei: „Am suferit, am căzut de multe ori”

Laurenţiu Reghecampf ar fi avut o relaţie cu Florentina Raiciu

Instagram Florentina Raiciu

Florentina Raiciu a vorbit despre dezamăgirile pe care le-a suferit în dragoste. Raiciu a admis că a trecut prin momente dificile în momentul în care s-a despărţit.

Reclamă

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre bărbaţii din viaţa ei

Am iertat, chiar și atunci când nu trebuia! Nu sunt un robot, sunt om. Nu sunt o mășinărie, fac la greșeli câte fire de păr am în cap. Fiecare bărbat a fost diferit. Nu am un șablon, un tipar al bărbatului ideal. Cred că în fiecare relație am iertat prea mult, chiar și când nu trebuia. Bărbatul nu se schimbă pentru că vrei tu, pentru că iubești tu, se schimbă dacă își dorește el.

Reclamă

Te pot iubi în toate formele și culorile, te fac să simți, nu să știi că te iubesc, să simți până în măduva oaselor. Pot fi orice femeie într-una singură, doar că nu e de ajuns. Dezamăgirea apare în momentul când vrem să fim iubiți în felul dorit de noi. Am suferit cu fiecare relație care a luat sfârșit, m-am consumat enorm de fiecare dată. Așa iubesc și trăiesc eu, cu cea mai mare intensitate. Pun pasiune, emoție, cred că orice este posibil dacă există credință și iubire, dacă nu ai vreo boală nevindecabilă sau nu încetezi din viață. Restul sunt poveșți. Cred în iubire absolută sau nimic. Am căzut de multe ori. Ce am simțit? Durere fizică nu o simți, că nu te bate cineva, e o stare de neexplicat în cuvinte. Mai am eu o vorbă, că iubirea o simți din stomac, simți un gol atunci când e ceva bun, sau efectiv te doare, te faci ghem și stai așa până trece”, a spus Florentina Raiciu pentru fanatik.ro.

Tânăra care i-ar fi fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf a primit cadoul vieţii ei

Florentina Raiciu, fosta presupusă amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, a primit de la acesta cel mai important cadou din viaţa ei. Vedeta despre care şi Anamaria Prodan susţinea în trecut că a avut o relaţie a rămas cu o afacere în urma legăturii cu antrenorul român.

În trecut, şi Gigi Becali era cel care anunţa că Raiciu a primit cadou un salon de înfrumuseţare, chiar în Dorobanţi, o zonă considerată de lux în centrul Capitalei. Au existat o mulțime de zvonuri conform cărora Laurențiu Reghecampf s-ar fi iubit cu fosta asistentă TV. Florentina este de o frumusețe rară, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos.

Anamaria Prodan s-a plâns că sunt cel puțin opt ani de când Reghecampf are amante. Totul ar fi început în perioada în care acesta antrena în Emirate. Pe una dintre femei ar fi cazat-o chiar în apropierea casei pe care o avea în Dubai.

Anamaria Prodan, informată de Gigi Becali

„Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată.

Eu am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea, mi se pare. Gigi a zis că de opt ani a luat banii familiei, a făcut afaceri, a deschis domnișoarei salon în Dorobanți. Eu nici nu am văzut-o în realitate vreodată și poate să îți confirme domnișoara. Am înțeles că îi era frică de mine… eu nu bat domnișoare” spunea Anamaria Prodan în cadrul podcastului cu Natanticu și Codin Maticiuc.

Raiciu, postare misterioasă pe Social Media

Florentina Raiciu, superba blondă în vârstă de 33 de ani, a postat un mesaj pe rețelele sociale, în care face haz de necaz de relațiile amoroase.

„Dacă hăndrălăul tău te înșală, fierbe apă, las-o să fiarbă și să fiarbă, așteptând să adoarmă, iar când a adormit apucă oala cu apă clocotită și fă-ți un ceai relaxant de mușețel și așteaptă ziua următoare ca să vorbiți.

Cine a vrut să toarne apă clocotită pe hăndrălău să meargă la terapie”, este postarea distribuită de Florentina Raiciu pe contul de Instagram, la story.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea