Închide meniul
Foto

Tânăra care i-ar fi fost amantă lui Laurențiu Reghecampf nu s-a mai putut abține: „Dacă hăndrălăul tău te înșală…”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2023, 12:40

Tânăra care i-ar fi fost amantă lui Laurențiu Reghecampf nu s-a mai putut abține: „Dacă hăndrălăul tău te înșală…”

Laurențiu Reghecampf se află acum într-o relație cu Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf se află acum într-o relație cu Corina Caciuc / Colaj Instagram, Hepta

Tânăra care i-ar fi fost amantă lui Laurențiu Reghecampf nu s-a mai putut abține. Florentina Raiciu, superba blondă în vârstă de 33 de ani (VEZI GALERIA FOTO), a postat un mesaj pe rețelele sociale, în care face haz de necaz de relațiile amoroase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au existat numeroase zvonuri conform cărora Laurențiu Reghecampf s-ar fi iubit cu fosta asistentă TV, înainte să se despartă de Anamaria Prodan și să înceapă o nouă relație cu Corina Caciuc.

Tânăra care i-ar fi fost amantă lui Laurențiu Reghecampf nu s-a mai putut abține

În ultima vreme, Florentina Raiciu a postat mai multe mesaje enigmatice pe contul de Instagram, din care reiese faptul că a fost rănită pe plan sentimental.

Ultima postare este o glumă referitoare la situația în care o femeie aflată într-o relație își suspectează partenerul de infidelitate.

„Dacă hăndrălăul tău te înșală, fierbe apă, las-o să fiarbă și să fiarbă, așteptând să adoarmă, iar când a adormit apucă oala cu apă clocotită și fă-ți un ceai relaxant de mușețel și așteaptă ziua următoare ca să vorbiți.

Reclamă

Cine a vrut să toarne apă clocotită pe hăndrălău să meargă la terapie”, este postarea distribuită de Florentina Raiciu pe contul de Instagram, la story.

Florentina Raiciu, un nou mesaj pe rețelele sociale / Instagram

Despre Raiciu ar fi existat zvonuri că Laurenţiu Reghecampf îi făcea cadouri scumpe şi chiar că ar fi ajutat-o cu bani pentru ca aceasta să îşi deschidă un salon de înfrumuseţare în centrul Bucureştiului.

Antrenorul care s-a mutat în Azerbaidjan, după ce a semnat cu Neftchi Baku, o are acum alături pe Corina Caciuc. Noua parteneră a lui „Reghe” i-a dăruit anul trecut un băieţel.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan s-a plâns că sunt cel puțin opt ani de când Reghecampf are amante. Totul ar fi început în perioada în care acesta antrena în Emirate. Pe una dintre femei ar fi cazat-o chiar în apropierea casei pe care o avea în Dubai.

Laurențiu Reghecampf, avertizat în privința Corinei Caciuc

Laurențiu Reghecampf a fost avertizat în privința iubitei Corina Caciuc. Reghe a fost pus în alertă.

Reghecampf a fost avertizat de fanii săi să aibă grijă de familia sa și să o țină aproape pe Corina Caciuc pentru tot restul vieții. Admiratorii antrenorului sunt încântați de noua partneră a lui „Reghe”.

Reghecampf a postat pe Instagram o fotografie cu fiul său și al Corinei Caciuc, Liam. Fanii s-au înghesuit în secțiunea de comentarii și au avut un mesaj clar pentru Reghe: să nu o părăsească vreodată pe Corina Caciuc.

„Să vă trăiască, să fiți fericiți și tu, tati, să nu o mai lași pe mami asta, pâna la sfârșitul capătului de moarte… că nu este de lepădat!!”, e unul dintre comentariile primite de Reghecampf.

„Nu ascultați nimic din ceea ce spun gurile rele, nu va uitați in spate, nu judecați trecutul niciunuia dintre voi pt ca dacă v-ați întâlnit a fost dorința lui Dumnezeu”, e un alt comentariu la postarea lui Laurențiu Reghecampf.

Iubirea voastră sa prindă aripi puternice!”, i-a mai transmis un alt fan lui Laurențiu Reghecampf.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și