Închide meniul
Foto

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie răvăşitoare! „Dacă ai o viaţă, trăieşte-o intens!”

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2023, 10:06

Reclamă
Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie răvăşitoare! „Dacă ai o viaţă, trăieşte-o intens!”

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie răvăşitoare

Florentina Raiciu / Instagram

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf a avut o nouă apariţie răvăşitoare. Florentina Raiciu a aprins imaginaţia fanilor, cu o nouă serie de fotografii incendiare, postate pe contul personal de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentina Raiciu are 34 de ani şi s-a zvonit că a avut o scurtă relaţie cu Laurenţiu Reghecampf, pe vremea când antrenorul era căsătorit cu Anamaria Prodan.

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie răvăşitoare

Florentina Raiciu şi-a etalat din nou trupul de invidiat pe internet. Frumoasa blodină s-a fotografiat aproape goală, trezind astfel imaginaţia fanilor săi (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf postează des pe contul oficial de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 80.000 de persoane. Postările sale strâng sute de aprecieri, iar fanii nu se opresc din a-i da comentarii acesteia.

De altfel, în majoritatea fotografiilor postate, Florentina Raiciu nu se fereşte să pozeze în ipostaze incendiare.

Reclamă

Aceasta a declarat, în trecut, că îşi trăieşte viaţa intens: „Așa ceva, niciodată… să fii cât mai aproape de cer, nimic mai frumos. Dacă ai o viață, trăiește-o! Cât se poate de intens!”, a transmis Florentina Raiciu.

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf asigură: „Sunt foarte loială!”

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, Florentina Raiciu, a vorbit despre relaţiile ei amoroase şi asigură că este „foarte loială”. Fosta asistentă TV, în vârstă de 34 de ani, a vorbit despre secretul frumuseţii ei.

Raiciu a refuzat, de fiecare dată, să comenteze zvonurile. Femeia care este de o frumuseţe ieşită din comun a vorbit însă despre principalele calităţi pe care le are în viaţa de cuplu.

Reclamă 4 / 0/3

„Merg să fac sport indiferent de starea pe care o am, acolo mă descarc. Calitățile în general trebuie să le vadă cei din jurul meu. Cred eu că sunt foarte loială, dacă mă întrebi, o calitate foarte importantă în relația de cuplu. Îmi place că omul de lângă mine să aibă siguranță și încredere, comunicare.

E foarte greu de găsit asta. Și-mi place să fac haz de necaz în absolut tot ce mi se întâmplă, fie că este bun sau rău, fie că pierd sau câștig. Sunt amuzantă și asta mă ajută și în cele mai grele momente, fie că sunt ale mele sau ale celor apropiați mie„, a declarat Florentina Raiciu pentru fanatik.ro.

Raiciu, care a pozat de mai multe ori în reviste pentru adulţi, a dezvăluit care este secretul frumuseţii ei. A recunosut că alimentaţia şi sportul au ajutat-o să sufere o transformare spectaculoasă.

„(Reporter: Arăți senzațional, faci ceva sau e vorba de genetică?) M-ai atins la coarda sensibilă. Până la 25 de ani nu am ținut în viața mea diete, nu prea m-am omorât cu sportul, am și câteva probleme de sănătate și, vreau nu vreau, trebuie să țin cont de asta. Acum câțiva ani am cunoscut un băiat care m-a îndrumat să mănânc corect.

Aveam 27 de ani și habar nu aveam de alimentație, ce e bun sau rău pentru organism. Am slăbit câteva kilograme bune și apoi m-am menținut așa. În prezent fac kick-boxing de 3 ori pe săptămâna și de 3 ori merg la sala de fitness. Mi-am creat o rutină din asta, ca și spălatul pe dinți dimineața. Am început să citesc, să cer informații în jurul meu. Mă străduiesc să am o alimentație echilibrată și să o îmbin cu sportul„, a mai spus fosta asistentă TV.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și