Închide meniul
Foto

Cum a reacţionat Anamaria Prodan când a auzit că Reghecampf i-a făcut cadou amantei un salon de înfrumuseţare în Dorobanţi

Reclamă

Publicat: 19 iulie 2021, 9:05

Cum a reacţionat Anamaria Prodan când a auzit că Reghecampf i-a făcut cadou amantei un salon de înfrumuseţare în Dorobanţi

Anamaria Prodan a vorbit despre Laurenţiu Reghecampf / Foto: Instagram Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Fostul antrenor de la FCSB i-ar fi deschis un salon de înfrumuseţare Florentinei Raiciu. Mai mult, i-ar fi cumpărat şi o maşină. Anamaria Prodan cere dovezi şi a anunţat că nu crede că soţul ei ar fi făcut astfel de cadouri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a vorbit despre Florentina Raiciu

Da, am auzit, dar nu cred. Da, sigur că am auzit. Toată lumea vorbește, este subiectul zilei în oraș. Dar nu pot să cred asta, nu pot, efectiv, nu cred. Bag mâna în foc pentru el. Trebuie să veniti la mine cu actul de proprietate și cu transferul bancar făcut din contul soțului meu ca să vă cred„, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Impresarul a recunoscut că s-a interesat despre cea care ar fi de opt ani într-o relaţie cu Reghecampf.

Tu crezi că eu ma duc acum după toate amețitele să mă iau cu ele la trânte? Dar mi-a luat Dumnezeu mințile? Nu, sigur că nu. În schimb, am întrebat mulți prieteni cine este fata asta. Am intrat o dată chiar cu Laurențiu pe net și am văzut o poză cu o fată foarte grasă. Nu că asta ar fi o problemă, pentru că a avut și momente în care a arătat și bine.

Am înțeles că salonul ei era o maghernită, unul mic, în care a investit maximum 10.000 euro, care s-a închis pentru că Florentina nu a mai avut cu ce să plătească. Și atunci te întreb pe tine. Dacă Reghe plătea, cum ea nu a mai avut 500 de euro să plătească salariații?

Reclamă

Ascultă-mă, dacă cineva vine și îmi arată un transfer bancar, orice, către Florentina Raiciu, am să cred„, a precizat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a vorbit despre Florentina Raiciu, cea care s-a afişat pe reţelele de socializare cu o verighetă identică cu cea purtată de soţia lui Reghecampf.

Florentina Raiciu se distrează la Mamaia

Conform unor imagini postate pe reţelele de socializare, Florentina Raiciu se distrează la Mamaia alături de familie. Aceasta a pus o fotografie în care apare alături de tatăl său. Femeia nu pare deloc afectată de zvonurile apărute, dar şi de atacurile venite din partea Anamariei Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, la story, Florentina Raiciu a postat un meme care poate fi interpretat. „Tată, sunt urât?!” / „Nu tată, lumea e urâtă„, sunt mesajele enigmatice postate de Florentina Raiciu.

Recomandări
  • Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au discutat despre divorţ
  • Ce a declarat agentul de jucători despre presupusa amantă a soţului ei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și