Închide meniul
Foto

Presupusa amantă celebră a lui Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea. Cum s-au întâlnit cei doi: ”Am sunat-o și pe Anamaria Prodan!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2021, 9:48

Presupusa amantă celebră a lui Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea. Cum s-au întâlnit cei doi: ”Am sunat-o și pe Anamaria Prodan!”

Anamaria Prodan, mesaj prin intermediari pentru Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram

Vica Blochina a decis să facă lumină în acest caz, în contextul în care Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în plin scandal de divorț. Vica Blochina a respins cu vehemență toate acuzațiile legate de o presupusă aventură cu Laurențiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina, presupusa amantă celebră a lui Laurențiu Reghecampf, a rupt tăcerea

Nu mă interesează răutățile și ce spune lumea. M-am postat pe Instagram și de acolo pleacă totul. Acum plec în Thailanda o lună și vreau să fiu asistenta ta de la distanță.

Merg cu mai mulți prieteni. Cred că sunt un om mișto, am mulți prieteni. Am închiriat o casă, un palat unde stă și Putin. Avem cinema, teren de tenis, spa, tot ce trebuie.

A apărut un articol în ziar, am sunat-o și pe Anamaria. Eu pe Reghe nu l-am cunoscut, l-am văzut o singură dată la el acasă, de Crăciun. Nu am avut o conversație, nu îl cunosc pe băiatul ăsta”, a spus Vica Blochina la Pro TV, conform playtech.ro.

Citește și:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează

Anamaria Prodan a ieșit la rampă şi a făcut dezvăluiri absolut incredibile în scandalul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf. Impresara spune că antrenorul i-a interzis să îi mai poarte numele şi că nu mai există cale de împăcare. Mai mult, Prodanca a vorbit despre avere, dar şi despre ultima discuţie dintre cei doi.

Reclamă

Căsnicia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan mai există doar în acte. Impresara iese la rampă şi spune totul. Antrenorul i-a interzis să-i mai poarte numele, iar împăcarea este exclusă.

„O să fac în aşa fel să fie bine. Copilul meu, care e foarte rănit, astăzi e o umbră. Dacă Reghe făcea aceste nenorociri când copilul era mic era ceva. A făcut-o acum şi copilul e foarte rănit. Laurenţiu Reghecampf dacă pleacă din această căsnicie, pleacă cu contractul de la Craiova şi o casă în America.

Milionari sunt copiii Anamariei Prodan şi ai lui Laurenţiu Reghecampf. El a muncit pentru alţii. Toată averea este moştenită de la mama. Laurenţiu trebuie să lase totul copiilor lui. Ce să merite el dacă nu avem nimic împreună. Am trăit din acei bani”, a spus Anamaria.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și