Închide meniul
Foto

Presupusul amant al Anamariei Prodan nu s-a mai ferit de nimeni: „Iubesc enorm şi necondiţionat! Important e să am o relaţie bună cu ea!”

Reclamă

Publicat: 8 septembrie 2021, 17:00 / Actualizat: 1 decembrie 2021, 15:35

Presupusul amant al Anamariei Prodan nu s-a mai ferit de nimeni: „Iubesc enorm şi necondiţionat! Important e să am o relaţie bună cu ea!”

Anamaria Prodan a avut o relație cu Eugen Trică

Instagram Anamaria Prodan

Alexa are din nou gânduri de nuntă, dar continuă să se înţeleagă excelent cu Izabela. Aceştia fac totul pentru cele două fete, Casiana şi Antonia. Antrenorul celor de la CSM Reşiţa a oferit detalii intime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Alexa şi-a lăudat fosta soţie: „Şi-a dedicat viaţa pentru mine”

Eu am avut parte de o soție foarte bună, are și-a dedicat viața pentru mine. O apreciez mereu, am apreciat-o. Avem doi copii care sunt viața mea, două fete, pe care le iubesc enorm. Cred că sunt persoane pe care le iubesc necondiționat. Important este că am o relație foarte bună cu ea acum și până la urmă, viața merge înainte„, a declarat Dan Alexa pentru antenastars.ro.

„Chirurgul” a anunţat şi motivul pentru care a divorţat de Izabela. Şi-a asumat „ruptura” şi a transmis că totul a plecat de la faptul că a fost „imatur în relaţie”.

În spațiu public au apărut informații conform cărora Anamaria Prodan și Dan Alexa ar avea o relație. Aceste informații au fost negate cu vehemență de ambele părți. De altfel, Dan Alexa spune că este prieten cu atât cu Anamaria Prodan, cât și cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, reacţie categorică în privinţa lui Dan Alexa

Anamaria Prodan a răbufnit pe reţelele de socializare după ce în spaţiul public au apărut informaţii legate de o presupusă relaţie cu Dan Alexa.

Reclamă

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf nu a mai suportat aceste acuzaţii pe care le consideră nefondate şi a trecut la ameninţări.

Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu de azi, pe care-l mai aud că îndrăznește să pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singură mână pana nu mai știe cu buletinul în mână cum îl cheamă ! Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap„, a atacat Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și