Închide meniul
Foto

„Prețioasă și specială” Fiica lui Elias Charalambous a împlinit 21 de ani. Mesaj superb primit din cantonamentul FCSB-ului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2024, 22:28

„Prețioasă și specială” Fiica lui Elias Charalambous a împlinit 21 de ani. Mesaj superb primit din cantonamentul FCSB-ului

Fiica lui Elias Charalambous a împlinit 21 de ani

Andriana Charalambous, Elias Charalambous şi jucătorii de la FCSB/ Colaj Instagram, Profimedia

Fiica lui Elias Charalambous a împlinit 21 de ani şi a primit un mesaj special din cantonamentul FCSB-ului. Tatăl ei, antrenor al roş-albaştrilor, a avut o reacţie emoţionantă, de ziua fiicei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andriana Charalambous este de o frumuseţe răvăşitoare. Tânăra este fotomodel şi atrage toate privirile, cu fiecare apariţie. (Vezi galeria foto de la finalul articolului)

Fiica lui Elias Charalambous a împlinit 21 de ani

Elias Charalambous nu a uitat de ziua fiicei sale şi, din cantonamentul FCSB-ului, acesta a postat un mesaj superb pentru Andriana.

„La mulţi ani, fiicei mele preţioase şi speciale. Te iubesc, Pepa mou”, a transmis Elias Charalambous, pe contul său de Instagram. Antrenorul FCSB-ului a ataşat şi o fotografie alături de fiica lui.

Elias Charalambous o antrenează pe FCSB din primăvara anului trecut şi este foarte aproape să-i aducă lui Gigi Becali primul titlu, după o pauză de nu mai puţin de nouă ani.

Reclamă

Antrenorul FCSB-ului mare şi un băiat, care calcă pe urmele tatălui lui. A jucat deja în naţionala de juniori a Ciprului. Elias Charalambous a fost fotbalist la Omonia, PAOK şi FC Vaslui şi a adunat 69 de selecţii la naţionala de seniori a Ciprului.

Gigi Becali îl va îmbogăţi pe Elias Charalambous! Ce primă va lua cipriotul, dacă FCSB va ajunge în Liga Campionilor

Gigi Becali îl va îmbogăţi pe Elias Charalambous, dacă FCSB va ajunge în Liga Campionilor. Formaţia roş-albastră este foarte aproape de titlul din Liga 1, ceea ce înseamnă că la vară va reveni în preliminariile pentru cea mai importantă competiţie intercluburi a Europei.

Gigi Becali a dezvăluit că Elias Charalambous va părăsi echipa atunci când îşi va dori şi că va primi o primă uriaşă, dacă FCSB va ajunge în Liga Campionilor. De asemenea, Becali a promis, în direct, şi faptul că îi va mări salariul antrenorului cipriot:

Reclamă 4 / 0/3

„Charalambous este antrenorul care pleacă atunci când vrea el. Dacă ne calificăm în Liga Campionilor, îi fac salariul de 5 ori mai mare şi îi dau şi câteva sute de mii ca primă, nu ce are contract”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

În acest moment, Elias Charalambous are unul dintre cele mai mici salarii din Liga 1, el câştigând 5000 de euro pe lună la FCSB. Atunci când a ajuns la echipa lui Gigi Becali, el câştiga 10.000 de euro, dar a acceptat să îi fie redus salariul, după ce formaţia roş-albastră a pierdut titlul în faţa celor de la Farul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și