Închide meniul

Gigi Becali îl va îmbogăţi pe Elias Charalambous! Ce primă va lua cipriotul, dacă FCSB va ajunge în Liga Campionilor

Alex Masgras Publicat: 11 aprilie 2024, 18:39

Reclamă
Gigi Becali îl va îmbogăţi pe Elias Charalambous! Ce primă va lua cipriotul, dacă FCSB va ajunge în Liga Campionilor

Gigi Becali îl va îmbogăţi pe Elias Charalambous! Ce primă va primi cipriotul, dacă FCSB va ajunge în Liga Campionilor

Gigi Becali şi Elias Charalambous / Colaj Hepta & Profimedia

Gigi Becali îl va îmbogăţi pe Elias Charalambous, dacă FCSB va ajunge în Liga Campionilor. Formaţia roş-albastră este foarte aproape de titlul din Liga 1, ceea ce înseamnă că la vară va reveni în preliminariile pentru cea mai importantă competiţie intercluburi a Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă FCSB va obţine titlul în Liga 1, misiunea echipei lui Elias Charalambous va fi extrem de complicată, pentru a ajuns „la masa bogaţilor”.

Gigi Becali îl va îmbogăţi pe Elias Charalambous! Ce primă va lua cipriotul, dacă FCSB va ajunge în Liga Campionilor

Gigi Becali a dezvăluit că Elias Charalambous va părăsi echipa atunci când îşi va dori şi că va primi o primă uriaşă, dacă FCSB va ajunge în Liga Campionilor. De asemenea, Becali a promis, în direct, şi faptul că îi va mări salariul antrenorului cipriot:

„Charalambous este antrenorul care pleacă atunci când vrea el. Dacă ne calificăm în Liga Campionilor, îi fac salariul de 5 ori mai mare şi îi dau şi câteva sute de mii ca primă, nu ce are contract”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

În acest moment, Elias Charalambous are unul dintre cele mai mici salarii din Liga 1, el câştigând 5000 de euro pe lună la FCSB. Atunci când a ajuns la echipa lui Gigi Becali, el câştiga 10.000 de euro, dar a acceptat să îi fie redus salariul, după ce formaţia roş-albastră a pierdut titlul în faţa celor de la Farul.

Reclamă

Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost făcut praf de Victor Piţurcă

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce a fost făcut praf de Victor Piţurcă. Gigi Becali a spus că nu a susţinut niciodată că se pricepe la sport şi la fotbal. Becali a spus că vrea să ducă echipa şi în grupele Ligii Campionilor ca să îi închidă gura fostului selecţioner.

„Eu am nişte principii de viaţă, nu am zis că mă pricep. Cine vrea, poate să spună şi să aibă dreptate. Principiile mele sunt ale mele şi le aplic eu. Eu nu sunt stăpân de omanei, ci pe afacerea mea. Asta spun eu. Eu îţi dau salariu, faci ce spun eu. Eu sunt stăpân de business-ul meu. Acolo stăpânesc eu la FCSB. Când vii la mine, ştii ce faci. Eu respect salariul şi contractul, am demonstrat-o. Tu faci ce spun eu. M-am dus eu să fac antrenamente? Eu fac ca să nu intru în faliment ca Dinamo şi Rapid, atunci eu îmi arog nişte stăpâniri ale mele.

Toţi au intrat în faliment. Dacă nu a intrat în faliment, ce au câştigat. Am avut ofertă 50 de milioane, eu care nu mă pricep la fotbal. Când eşti la mine, 90 de minute cât eşti la mine eu stăpânesc. Dacă o duc eu în Liga Campionilor, Piţurcă ce o să mai zică? Vezi mă de tine şi de familia ta. E ruşinos, ai o vârstă. Nu e frumos să facă ironii cu mine. Eu asta vreau să fac pentru că nu vreau să mă bat la retrogradare. Eu vreau să iau 50 de milioane şi să pierd cu 25-0 (n.r. – ironic). Eu nu vreau să mai iau 10 goluri, dar nu ai văzut cum joacă Real Madrid cu City”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și