Închide meniul
Foto

Prietena „de suflet” a lui Ion Ţiriac, înşelată de iubit înainte de nuntă! Ce lecţie a decis să îi dea frumoasa mulatră

Reclamă

Publicat: 26 august 2023, 19:47

Prietena „de suflet” a lui Ion Ţiriac, înşelată de iubit înainte de nuntă! Ce lecţie a decis să îi dea frumoasa mulatră

Prietena "de suflet" a lui Ion Ţiriac, înşelată de iubit înainte de nuntă

Laurette Atindehou nu mai este logodnica lui Magaye Gueye / Instagram

Prietena „de suflet” a lui Ion Ţiriac a trecut prin clipe grele după ce a fost înşelată de iubit chiar înainte de nuntă. Laurette Atindehou a fost la un pas de a se căsători cu fostul jucător al lui Dinamo, Magaye Gueye, dar s-a ajuns la despărţire după 3 ani de relaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette chiar se mutase la Paris pentru a fi aproape de logodnicul ei, dar acesta i-ar fi fost infidel. „Ruptura” dintre ei nu a fost cu scandal. Cântăreaţa asigură că încă se înţelege bine cu fotbalistul care a fost dat afară de la clubul din Ştefan cel Mare după ce a fost găsit dopat cu cocaină.

Prietena „de suflet” a lui Ion Ţiriac, înşelată de iubit înainte de nuntă

Laurette locuieşte în continuare în apartamentul lui Magaye, alături de fetiţa pe care o are dintr-o relaţie anterioară. Nu neagă că există şansa unei împăcări, dar pentru moment a decis să îi dea o lecţie fostului iubit.

Ne vedem de fiecare dată când putem. Am rămas în relații foarte bine, nu mai e relația de cuplu, dar am rămas în relații foarte bune, pentru că eu încă mai locuiesc în apartamentul lui. Suntem în relații foarte bune, ne vedem ori de câte ori vrem să ieșim afară. Eu când mă plictisesc îl sun și îi spun hai să mergem, hai să ieșim undeva, adică avem o relație foarte drăguță.

Am fost și în vacanțe împreună. E mai bine așa uneori ca prieteni. Se spune că iubitul tău trebuie să fie cel mai bun prieten al tăi și atunci toate lucrurile astea sunt perfecte. (Reporter: Vrei să îi dai o lecţie, nu?) Da. Am zis că de data asta să o luăm mai ușor ca prietenii, dar e ok„, spus Laurette, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Reclamă

Laurette a renunţat la afacerile pe care le avea în România. Artista în vârstă de 39 de ani a renunţat şi la muzică. Acum lucrează într-un salon de masaj din capitala Franţei. „Regina Africană” îşi „rotunjeşte veniturile” şi pozând sexy.

Laurette Atindehou şi-a reluat obiceiul de a posta imagini pe platforma pentru adulţi OnlyFans. A refuzat să anunţe ce sume câştigă lună de lună.

Laurette a spus totul despre relația cu Ion Țiriac

În urmă cu mai mulţi ani, Ion Ţiriac a ajutat-o pe Laurette cu o maşină din parcul său auto pentru a filma un videoclip. Bolidul de lux costa nu mai puţin de 100.000 de euro. Laurette a decis să facă uitată România şi să se bucure de viaţa din „oraşul iubirii”.

Reclamă 4 / 0/3

Laurette a vorbit, în trecut, despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac. Frumoasa mulatră susține că a petrecut timp de calitate alături de omul de afaceri.

Despre cei doi au apărut informații, în spațiul public, că ar fi avut o relație amoroasă. Laurette (39 de ani) și Țiriac (84 de ani) au fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și