Închide meniul
Foto

Prietena „de suflet” a lui Ion Ţiriac a postat noi imagini pe OnlyFans. Cum a reacţionat când a fost întrebată câţi bani câştigă

Publicat: 21 august 2023, 18:22

Reclamă
Prietena „de suflet” a lui Ion Ţiriac a postat noi imagini pe OnlyFans. Cum a reacţionat când a fost întrebată câţi bani câştigă

Prietena "de suflet" a lui Ion Ţiriac a postat noi imagini pe OnlyFans

Laurette Atindehou s-a mutat la Paris / Instagram

Prietena „de suflet” a lui Ion Ţiriac a postat noi imagini pe OnlyFans. Laurette Atindehou a plecat din România şi locuieşte la Paris. Fosta logodnică a dinamovistului Magaye Gueye a dezvăluit că face bani din platformele cu conţinut destinat exclusiv adulţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette a renunţat la afacerile pe care le avea în România. Artista în vârstă de 39 de ani a renunţat şi la muzică. Acum lucrează într-un salon de masaj din capitala Franţei. „Regina Africană” îşi „rotunjeşte veniturile” şi pozând sexy.

Prietena „de suflet” a lui Ion Ţiriac a postat noi imagini pe OnlyFans

Chiar dacă, pentru o perioadă, a renunţat să mai facă bani din OnlyFans, vedeta a decis să revină la vechile obiceiuri. A refuzat însă să anunţe ce sume câştigă lună de lună.

(Reporter: Se câștigă bine de pe această platformă? Ești mulțumită? Ne-ai putea spune cam câți bani poți face într-o lună doar postând poze sexy cu tine?) Este adevărat, m-am reîntors cu content nou pe Onlyfans. Nu știu cât se câștigă, depinde ce conținut vrei să faci„, a declarat Laurette pentru ciao.ro.

Despre Laurette au existat zvonuri că ar fi fost într-o relaţie cu cel mai bogat român, Ion Ţiriac. A fost însă aproape de a se căsători cu fotbalistul Magaye Gueye. S-a mutat în Franţa pentru a fi alături de el, dar s-au despărţit chiar înainte de nuntă.

Reclamă

Dacă mă întrebi dacă există cineva în viața mea încă nu aș putea să îți răspund. Cochetez cu același iubit. Nu sunt îndrăgostită chiar dacă mi-aș dori să fiu! Fără iubire nu suntem noi, iubirea ne leagă și ne unește pe noi ca și oameni, sentimentul de iubire e frumos, îmi place să fiu îndrăgostită„, a mai spus vedeta.

În urmă cu mai mulţi ani, Ion Ţiriac a ajutat-o pe Laurette cu o maşină din parcul său auto pentru a filma un videoclip. Bolidul de lux costa nu mai puţin de 100.000 de euro. Laurette a decis să facă uitată România şi să se bucure de viaţa din „oraşul iubirii”.

Laurette a spus totul despre relația cu Ion Țiriac

Laurette a vorbit, în trecut, despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac. Frumoasa mulatră susține că a petrecut timp de calitate alături de omul de afaceri.

Reclamă 4 / 0/3

Despre cei doi au apărut informații, în spațiul public, că ar fi avut o relație amoroasă. Laurette (39 de ani) și Țiriac (84 de ani) au fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă azi, LIVE în AntenaPLAY 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și