Închide meniul
Foto

Prietena de suflet a miliardarului Ion Ţiriac cere ajutor de la statul român: „Poate mă încadrez să îmi dea 300 de lei pe lună!”

Reclamă

Publicat: 31 ianuarie 2024, 18:26 / Actualizat: 31 ianuarie 2024, 19:58

Prietena de suflet a miliardarului Ion Ţiriac cere ajutor de la statul român: „Poate mă încadrez să îmi dea 300 de lei pe lună!”

Prietena de suflet a miliardarului Ion Ţiriac cere ajutor de la statul român

Laurette Atindehou are probleme financiare / Instagram Laurette Atindehou

Prietena de suflet a miliardarului Ion Ţiriac are mari probleme cu banii şi cere ajutor de la statul român. Laurette Atindehou a intrat într-un impas financiar şi speră să primească alocaţia pentru fetiţa ei, care nu beneficiază lunar de cei 300 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta asistentă TV, care a împlinit în luna decembrie 40 de ani, o creşte singură pe Serena Luce Maria. A fost în scandal cu tatăl fetei şi a primit custodia exclusivă după divorţ.

Prietena de suflet a miliardarului Ion Ţiriac cere ajutor de la statul român

Laurette şi-a deschis un salon de masaj în Bucureşti, cu câţiva ani în urmă, iar toată afacerea s-a ridicat la 80.000 de euro. Vedeta nu a avut toţi banii cash şi a fost nevoită să se împrumute la bănci. Nu a avut succes şi acum caută soluţii pentru a se redresa.

Laurette Atindehou a recunoscut că a ajuns la „fundul sacului” şi că speră să primească un ajutor de la stat.

Mai sunt zile în care avem sau nu avem bani. Poate ca mamă singură, cu copil în creștere, poate mă încadrez să îmi dea banii aceia, 300 de lei pe lună. Dar dacă eu nu mă duc să îi cer…

Reclamă

Luni mă duc să mă interesez, dar nu știu… o să mă uit pe internet să văd”, a spus Laurette Atindehou pentru antenastars.ro.

Artista care a fost logodnica fostului dinamovist Magaye Gueye a lăsat de înţeles că nu ia în calcul să apeleze la Ion Ţiriac. Miliardarul român a ajutat-o cu un bolid când a filmat videoclipul piesei „Big Girl”. Frumoasa mulatră (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a primit o maşină din parcul auto al fostului jucător de tenis. Bolidul de lux costă nu mai puţin de 100.000 de euro.

Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială.

Reclamă 4 / 0/3

Este o relație frumoasă de prietenie! E un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic„, spunea atunci Laurette.

Laurette a spus totul despre relația cu Ion Țiriac

Laurette a vorbit, în trecut, despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac. Ea susține că a petrecut timp de calitate alături de omul de afaceri.

Despre cei doi au apărut informații, în spațiul public, că ar fi avut o relație amoroasă. Laurette (40 de ani) și Țiriac (843 de ani) au fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și