Închide meniul

Prietenul lui Gigi Becali care ar fi putut fi mai bogat decât latifundiarul, dar a ajuns la sapă de lemn. Şi-a amanetat cavoul!

Reclamă

Publicat: 8 iulie 2023, 17:50

Prietenul lui Gigi Becali care ar fi putut fi mai bogat decât latifundiarul, dar a ajuns la sapă de lemn. Şi-a amanetat cavoul!

Prietenul lui Gigi Becali care ar fi putut fi mai bogat decât latifundiarul, dar a ajuns la sapă de lemn

Gigi Becali în lojă, cu bani, alături de Viorel Păunescu / Hepta

Ion Pârnică, cunoscut drept “Oneaţă”, este posesorul unor poveşti fabuloase. Printre prietenii lui se numără Gigi Becali, alături de care “Oneaţă” mergea în tinereţe la poker.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oneaţă şi Sorin Constantinescu, supranumit “Regele cazinourilor”, au făcut mărturisiri despre tinereţea cunoscutului pasionat de jocuri de noroc.

Prietenul lui Gigi Becali care ar fi putut fi mai bogat decât latifundiarul, dar a ajuns la sapă de lemn

Dacă Oneață avea educație financiară, era miliardar acum”, a spus Sorin Constantinescu în podcast-ul Fiţă cu Adiţă.

Eram mai tare ca prietenii mei, ca nașul Niro și ca Becali. Ei au știut, le-a dat Dumnezeu puțin noroc, au investit. Eu am investit în lăutari! Când îți bați joc de bani și ei își bat joc de tine și te-ai nenorocit. Mi-am bătut mult joc de bani, dacă eram la o petrecere undeva, numai ăia care păzeau parcările primeau de la mine o sută de dolari, îţi dai seama? Nu mai spunem de lăutari”, a declarat Oneaţă.

Ion Pârnică a fost milionar, dar din pricina patimei pe care a avut-o cu jocurile de noroc, a ajuns la sapă de lemn. În urmă cu ceva ani anunţa că a amanetat cavoul părinţilor săi fiindcă se afla într-o situaţie financiară extrem de delicată.

Reclamă

Am amanetat cavoul care m-a costat 80.000 de euro, l-am lăsat semn pe 6.000 de euro. L-am lăsat pentru că sunt într-o situaţie disperată. Toţi prietenii, finii, m-au uitat când au ajuns sus. Am pierdut două case la barbut şi mai am încă una, o să o pierd şi pe asta. Am câştigat foarte mulţi bani din barbut, mai mulţi decât am pierdut. Banii i-am pierdut la lăutari, am inventat mulţi dintre ei. Finul meu, Jean de la Craiova, a uitat să-mi aducă curcan de când e la TV. Eu i-am ajutat pe toţi, dar au uitat de mine. Singurul care nu m-a uitat este Dan Bursuc.

Sunt şi condamnat, am 100 de zile în folosul comunităţii. Am fost condamnat pentru jocurile de noroc. Şi în somn joc. La noi în branşă dacă vorbeşti aşa ceva te numeşti prăduitor şi nu e frumos să dai nume, sunt oameni mari. Are femeia mea ce vrea, bani, avere. Femeia care zice că stă din dragoste minte. Ştii ce n-am jucat? N-am jucat femeia, asta n-am jucat”, declara atunci Oneaţă, citat de cancan.ro.

Mergea la poker cu Gigi Becali!

În tinereţe Oneaţă mergea la poker cu Gigi Becali. El a povestit cum el şi actualul patron de la FCSB i-au ,,curăţat” pe nişte adversari de la masa de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Am plecat cu Gigi de la București cu mașina, am oprit la Bacău, am tras pe dreapta. A deschis portbagajul, scoate o bucată de brânză, ceapă, ne-am pus și am mâncat. Noi nu mergeam să jucăm la șmecherie, eram la înțelegere. Când am eu o carte, îți dai seama. Am pus 100.000, tot pierdem, tot pierdem. După le zic, eu sunt partener cu el, dar vrem să jucăm fiecare pentru el. I-am curățat pe toți, tot le-am luat de la masă”, a mărturisit Oneaţă.

Gigi Becali nu l-a uitat. Oneaţă a recunoscut că patronul de la FCSB l-a ajutat, recent, după ce l-a întâlnit la o cafenea.

M-am mai întâlnit cu el acum vreo 3 ani, la Floreasca la o cafenea. L-am rugat o treabă, și a zis ‘Da, Oneață, cum să nu’. A intrat, m-a luat, m-a pupat și mi-a zis: ‘Să nu vorbești prostii’. M-a ajutat imediat, i-am zis ‘Băi Gigi, vreau să vorbesc și eu cu tine’, mi-a zis „Te sun în 3 minute”. Zic gata, și ăsta m-a lăsat. După mă sună și-mi zice ‘Ce faci, mă, unde ești?’. La Mall Vitan, i-am zis că vin eu după el. Și acolo am stat cu el de vorbă, a fost ultima dată când l-am văzut. M-a ajutat, după care a mai fost o fază, l-a trimis pe un fotbalist la Dorobanți, îl și știam. L-a trimis pe ăla, mi-a dat ceva, și după nu l-am mai deranjat”, a dezvăluit Oneaţă.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și