Închide meniul
Foto

Prima imagine cu Laurențiu Reghecampf și iubita sa. Imaginea care o distruge pe Anamaria Prodan. Divorțul este iminent

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2021, 21:01

Anamaria Prodan nu mai poate îndura

Anamaria Pordan, în pragul divorţului de Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singura imagine cu cei doi a fost publicată în exclusivitate de Antena Stars și spynews.ro.

Prima imagine cu Laurențiu Reghecampf și iubita sa

Reclamă

Sursa: spynews.ro

Anamaria Prodan a anunțat dezvăluiri devastatoare pentru Corina Bilcon

Anamaria Prodan i-a declarat război tinerei care ar fi rămas însărcinată cu Laurențiu Reghecampf și este pregătită să facă lumină.

Reclamă

Tocmai ce am început să primesc zeci de poze, povestiri, cimilituri! Deci duduia aceasta care pretinde ca este iubita lui REGHE, și pe care voi nu știți de unde să o luați, știți că e gura de aur! Ok, dar cine este sau de unde este cum și ce face… știți? ia sa verificăm puțin!

Pentru faptul că habar nu aveți dacă eu și Reghe am divorțat sau nu… v-am promis că împreună scoatem la “tabla“ fiecare “diva“ care pândește, agață, distruge familii, copii… meserii, cariere, bărbați sau femei !

De ce facem asta? Pentru că soțul meu, Reghecampf, cum am spus mereu, nu poate să decadă să-și facă de ras familia și să fie huiduit pe stadioane! Căci EL REGHE E SOARELE ȘI PROMOTORUL FAMILIEI! “Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu” spune SOARELE NOSTRU! DECI AMANTE GRAVIDE IN 3 luni, 6, 2, 9 nu au cum sa existe, nu?

Reclamă 4 / 0/3

DACĂ SOȚUL MEU PROMOVEAZĂ FAMILIA SI O RESPECTA SI ESTE SFANTA ATUNCI ÎMPREUNA TREBUIE SA VEDEM SI SA GĂSIM VIERMIȘORII CARE STRICA MĂRUL CEL FRUMOS SI SĂNĂTOS„, a răbufnit Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Corina Bilcon s-a născut în Deva, dar ea și Laurențiu Reghecampf s-ar fi cunoscut departe de țară. Cei doi s-ar fi întâlnit pentru prima dată în Dubai, acesta fiind și locul în care s-ar fi îndrăgostit. Laurențiu Reghecampf și femeia poreclită „Gură de aur” ar fi petrecut, în acest an, o vacanța de lux din Grecia.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Extra • 8 mart., 13:29
FOTO
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!